Wat is Frax Share (FXS)?

Frax Share is een nieuw type digitale activa dat gebruik maakt van blockchain-technologie. Het is ontworpen om beleggers de mogelijkheid te bieden om te profiteren van de groei van de wereldwijde economie zonder directe blootstelling aan specifieke markten of activa.

Het platform waarop Frax Share is gebaseerd, maakt gebruik van een synthetische prijs-feed die is samengesteld uit verschillende betrouwbare bronnen. Hierdoor krijgt Frax Share een prijs die gerelateerd is aan de groei van de wereldwijde economie in plaats van specifieke markten of activa.

Frax Shares worden gecreëerd door het inruilen van FRAX-tokens, die op hun beurt weer op het Frax platform kunnen worden verkregen. Door de FRAX-tokens in te ruilen voor Frax Share, krijgen beleggers een aandeel in het platform en zijn zij in aanmerking voor verdelingen van de inkomsten.

Een groot voordeel van Frax Share is dat het op een blockchain is gebaseerd. Hierdoor is het platform transparant, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien, omdat het een digitale activa is, is het ook veel toegankelijker voor beleggers uit de hele wereld dan traditionele beleggingsproducten.

Conclusie

In het algemeen is Frax Share een interessant product voor beleggers die op zoek zijn naar een manier om te profiteren van de groei van de wereldwijde economie, maar die niet willen blootgesteld worden aan de volatiliteit van specifieke markten of activa. Het biedt een nieuwe manier om te beleggen die zowel toegankelijk als innovatief is. Het is echter wel belangrijk om altijd je eigen onderzoek te doen naar het platform.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!