Analist voorspelt een parabolische stijging voor deze altcoin!

Een bekende cryptocurrency-analist, die nauwkeurig de Bitcoin (BTC)-bodem in 2022 voorspelde, gaf in een recente strategiesessie aan dat deze altcoin op het punt staat van een parabolische stijging.

De pseudonieme handelaar DonAlt vertelde zijn 47.200 YouTube-abonnees dat het digitale zilver voor het peer-to-peer-betalingsnetwerk in korte tijd meer dan kan verdubbelen ten opzichte van de huidige waarde. Hij zei het volgende:

“Dit is een van de sterkere trends die we hebben gehad. Als je naar de weekgrafiek kijkt, komt dit ding gewoon langzaam omhoog. Het lijkt me eigenlijk alsof Bitcoin het deed in het dagelijkse tijdsbestek van ongeveer $17.000, waar het langzaam omhoog kroop. Litecoin doet het op een wekelijks tijdsbestek.

Ik wil het niet verkopen. Ik doe het gewoon niet. Ik wil het houden en langzaam naar boven lopen. Het wordt steiler, wat ik leuk vind, omdat ik denk dat dit zou kunnen uitmonden in dit soort parabolische dingen waarbij het een echte push-up wordt. Het heeft de basis om het te doen.

Ik rijd hem liever heen en terug voordat het doet wat ik denk dat het kan. Als ik het fout heb, dan heb ik het fout. Dit heeft potentie. Weet je nog voor $60 toen ik zei dat dit tot $300 kan gaan en mensen me uitlachten?

Nu handelt het tegen $100 en het liep langzaam naar dat niveau van $100. Ik denk dat het slechts drie dagen, vier dagen kan duren en dat het handelt, niet noodzakelijkerwijs vanaf hier, maar als het een tijdje rond de $100 consolideert, kan het drie of vier dagen duren en het zal worden verhandeld tegen $200.”

Litecoin is op het moment van schrijven $96,58 waard. LTC presteerde aanzienlijk beter dan zowel Bitcoin als Ethereum nadat de cryptomarkten op 21 november hun dieptepunt hadden bereikt. Litecoin is sindsdien met 62% gestegen, met Bitcoin met 45% en Ethereum met 47% in dezelfde periode.

Vervolgens zei DonAlt dat Bitcoin consolideert op het huidige prijsniveau en binnenkort naar boven kan breken. Hij vervolgde met:

“We hebben vier positieve weken gehad en we zijn er nauwelijks in geslaagd om een ​​rode week te krijgen. [Afgelopen] week is nog steeds OK geweest. [Vorige] week is Bitcoin roodachtig, maar na een enorme push-up zou je meer verwachten. Lijkt me gewoon kracht…

Wat we nu doen, is in feite gewoon, tenminste wekelijks, consolidatie, consolidatie bij de weerstand of er direct onder, wat zoveel meer vertrouwen heeft dan elke andere consolidatie die ik zou kunnen bedenken. Want als we ons hoofd nog een paar keer in $24.000 steken, begint het er gewoon naar uit te zien dat het weer wil pushen en behoorlijk agressief. Ik haat het niet hoe het er nu uitziet. Ik vind het leuk dat het een beetje rood is, dat het een beetje consolideert, want dat geeft het gewoon meer potentieel voor de bovenkant.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!