Shiba Inu (SHIB) maakt zich op voor bullish prijsactie, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist, die in 2021 het einde van de bullmarkt voorspelde, simpelweg bekend als Pentoshi op Twitter, is van mening dat de bekende meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) zich de komende weken mogelijk opmaakt voor bullish prijsactie.

Pseudonieme analist Pentoshi vertelde zijn 673.400 volgers dat SHIB er sterk uitziet na het uitschakelen van zijn weerstand tegen $0,000013. Hij tweette:

“Deze is een mix van zowel technische analyse (TA) als fundamentele analyse.

TA: het is lege ruimte als het hier boven kan breken.

Maar deze maand lanceren ze Shibarium en zijn eigen hele ecosysteem. Ik verwacht dat de hype de komende weken zal aantrekken.”

Shibarium is de langverwachte layer-2-upgrade voor Shiba Inu, gebouwd bovenop Ethereum (ETH), vergelijkbaar met Polygon (MATIC). Ontwikkelaars houden de lippen stijf op elkaar over de lanceringsdatum van het project, maar beloven dat de bètaversie binnenkort beschikbaar zal zijn.

Polkadot (DOT) op weg richting weerstand

Pentoshi houdt ook interoperabiliteitsketen Polkadot (DOT) in de gaten. Volgens de crypto-analist is DOT waarschijnlijk op weg naar zijn onmiddellijke weerstand op $7,88. Hij gaf het volgende aan:

“DOT ziet eruit alsof het binnenkort een grote uitbraak kan krijgen.”

Bitcoin toont tekenen van uitputting

Wat Bitcoin (BTC) betreft, waarschuwde Pentoshi dat BTC tekenen van uitputting begint te vertonen nadat het voor de tweede keer niet in staat was weerstand te bieden tegen ongeveer $23.900. Hij gaf het onderstaande aan:

“BTC gaf me een waarschuwingsvlag omdat we een langere consolidatie van bijna twee weken hadden en daarna niet in staat waren om het momentum te krijgen na de ontsnapping.”

Kijkend naar de grafiek van Pentoshi, voorspelt hij een mogelijke daling naar het niveau van $20.500 voor BTC. Op het moment van schrijven is Bitcoin $23.366 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!