CryptoCoinTalk: Bitcoin koers op weg richting $25.200?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Een consoliderende of licht stijgende Bitcoin (BTC) heeft een zeer positief effect op altcoins. Dat zien we momenteel al terug en dat kan gaan doorzetten als Bitcoin relatief vlak blijft liggen gedurende het weekend. We gaan kijken hoe Bitcoin er momenteel voor staat. Lees snel verder!

Daggrafiek

Het plan voor de bulls moge duidelijk zijn. Met of zonder pullback een beweging naar de $25.200 maken. Vanuit daar gaat het een super interessante situatie worden. Gaat de prijs hard afwijzen? Dan mogen we rekening gaan houden met serieuze correcties. Blaast de Bitcoin koers er dwars doorheen? Dan kijken we al gauw naar $28.800 en mogelijk zelfs $32.400. Mocht Bitcoin nog besluiten om een pullback te maken kun je in het prijsgebied van $21.647-$20.407 gaan kijken naar buy the dip kansen.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

De Bitcoin koers ziet er zeker niet verkeerd uit op de lagere tijdsframes. Lijkt in een soort licht omhoog trendende manier te consolideren. Indien de prijs voor elkaar krijgt om boven de $23.960 te sluiten verwacht ik acceleratie omhoog richting de $25.200. Indien we hier zwakte gaan tonen kunnen we wellicht iets van een pullback gaan zien richting de $22.292.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, al met al ziet de Bitcoin koers er helemaal niet verkeerd uit. Ik heb alle redenen om aan te nemen dat de prijs (met of zonder correctie) uiteindelijk door gaat bewegen richting de $25.200 en wellicht zelfs veel hogere prijzen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!