Strateeg is bullish op deze drie DeFi-altcoins

De bekende cryptostrateeg Altcoin Sherpa vertelde aan zijn ruim 190.000 volgers dat hij drie decentralized finance (DeFi) altcoins nauwlettend in de gaten houdt, waarvan hij gelooft dat ze kracht tonen te midden van de marktconsolidatie.

De pseudonieme analist gaf aan dat de gedecentraliseerde exchanges DYDX (dYdX), GMX (GMX) en Injective (INJ) zich “heel goed houden” terwijl de crypto-rally even op adem komt. Hij tweette:

“DYDX, GMX en INJ: rode dagen in een bull-omgeving maakt veel duidelijk – welke alts sterk zijn, welke dumpen, etc. Perp dexes bewegen niet in deze rode dag; ze houden zich heel goed. Hier zit veel kracht in.”

Op het moment van schrijven wordt DYDX verhandeld tegen $3,24, een stijging van meer dan 34% in de afgelopen dag. GMX is $59,02 waard en INJ wordt verhandeld tegen $3,31, een stijging van respectievelijk 2% en 19%.

Wat betreft Bitcoin (BTC), zei de handelaar dat de koningsmunt zijn opstelling van eind 2018 tot begin 2019 zou kunnen volgen. Altcoin Sherpa vervolgde door aan te geven dat Bitcoin in 2018 hard herstelde na een neerwaartse trend van meerdere maanden. Hij zei het volgende:

“[In] 2018 denk ik dat we zeer duidelijke tekenen zagen van een langdurige neerwaartse trend, gevolgd door een accumulatiecyclus, gevolgd door een sterke beweging van $3.000- $14.000.”

Hij sloot af met stellen dat BTC momenteel vergelijkbaar gedrag vertoont:

“[In] 2023 denk ik dat we een soort versie van 2018 zien die 2019 ingaat met deze huidige rally, maar alles heeft een verkorte tijdcyclus. Dit is om een ​​aantal redenen waar, de belangrijkste is dat 2022 een slachthuis was en er niet uitzag als 2018.”