Van de Poppe geeft updates over vier altcoins die er goed voor staan

Een op de voet gevolgde analist in de crypto-ruimte heeft aangegeven dat één altcoin die op de Ethereum (ETH) blockchain werkt, klaar is om omhoog te gaan. Ook gaf hij updates voor drie andere altcoins. Michaël van de Poppe vertelde namelijk aan zijn volgers op Twitter dat de Ethereum-schaaloplossing Polygon (MATIC) een kans heeft om een winst van 60% te boeken zodra er correct wordt ingestapt rond de $1. Het onderstaande werd aangegeven:

“Dit lijkt klaar om aanzienlijk omhoog te breken.

Zou geïnteresseerd zijn in het kopen van ongeveer $ 1 voor een nieuwe test en dan zou het vrij gemakkelijk in de richting van $ 1,60 kunnen lopen.”

Een concurrent van Ethereum, Avalanche (AVAX), staat ook op de radar van Van de Poppe. Volgens hem zullen de AVAX-bulls misschien wachten op een daling tot het niveau in de buurt van $17,50, voordat zij ervoor kiezen om long te gaan. Het volgende werd gezegd:

“Hetzelfde punt hier. We zouden kunnen kijken naar een geval van voortzetting, maar je zou zeker niet achter de handel aan willen gaan. Inzendingen rond de $ 17,50 zijn te doen.”

Vervolgens keek Van de Poppe naar het gedecentraliseerde exchange-protocol Injective (INJ). INJ is in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 40% gestegen, wat mogelijk geen kansen biedt totdat het corrigeert naar $2,30 of $2,08 voor de lange termijn. Van de Poppe gaf aan:

“Sterke runner hier, maar aandachtspunten liggen wat lager.

Ik zou geïnteresseerd zijn in een bounce-spel voor $ 2,30 en voor swing-trades voor $ 2,08 “

Tot slot keek de analist en handelaar naar Verasity (VRA), wat een op Ethereum gebaseerde altcoin is die zich richt op het bedienen van e-sports, gaming non-fungible tokens (NFT’s) en video-economieën. Volgens Van de Poppe ziet VRA er erg sterk uit en zouden de bulls moeten wachten op een correctie van ongeveer 40% tot $0,004 voordat er een positie wordt geopend. Van de Poppe zei het onderstaande:

“Deze ziet er sterk uit en heeft al een enorme run van 250% gemaakt. Daardoor zou ik geduld hebben om eerlijk binnen te komen. U zou geïnteresseerd zijn zodra er een correctie plaatsvindt richting $ 0,004. Dat is de regio voor mij voordat er een nieuwe uitbreiding naar boven plaatsvindt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!