Bekende analist is bullish op deze twee altcoins

De cryptocurrency-analist die vorig jaar het einde van de bullmarkt voorspelde, simpelweg bekend op Twitter als Pentoshi, heeft aan zijn ruim 670.000 volgers op Twitter aangegeven dat twee grote altcoins er goed uitzien.

De analist voorspelt stijgingen voor blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC) en smart contract protocol Avalanche (AVAX), waarbij hij aangaf dat de eerstgenoemde zich opmaarkt voor een rally richting een groot verzetsgebied. Hij tweette het volgende:

“Dit is de belangrijkste en meest historische plek op de kaart $1,30. Denk dat dit een geweldige plek is om je te concentreren op de volgende grote stap. Als we de driedaagse [grafiek]+ daarboven kunnen sluiten, gaan we naar het vorige bereik. Afwijzing betekent dat we teruggaan naar de getoonde lokale dieptepunten.”

De volgende altcoin die de analist in zijn vizier heeft is Ethereum-concurrent Avalanche. Volgens de cryptostrateeg lijkt AVAX klaar voor een stijging van 36%, aangezien de munt nu boven de $20 handelt. Hij tweette het onderstaande:

“Dus Amazon komt naar crypto, werkt samen met AVAX en kondigt vervolgens een NFT [non-fungible token] initiatief aan (maar niet bevestigd indien met Avax). Ze maken bewegingen. Denk dat dit in de komende maand of zo kan oplopen tot $28.”

Zoals wij eerder deze maand al meldde, heeft Amazon besloten om samen te werken met AVAX-ontwikkelaar Ava Labs om de acceptatie van blockchain in meerdere sectoren te versnellen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!