Kaleo waarschuwt voor scherpe daling van Aptos

Een cryptocurrency-handelaar die op de voet gevolgd wordt heeft er bij andere handelaren op aan gedrongen voorzichtig te zijn met een altcoin die dit jaar naar nieuwe hoogtes is gestegen.

De analist onder de naam Kaleo vertelde aan zijn bijna 560.000 volgers op Twitter dat Aptos (APT) waarschijnlijk zal gaan dalen tegen de Amerikaanse dollar. Aptos heeft in de afgelopen twee weken een stijging met driecijferige procentpunten meegemaakt. Volgens Kaleo is het dus tijd om na te denken over verkoop.

Volgens de analist zal de altcoin namelijk zwaar worden verkocht zodra Bitcoin (BTC) klaar is om een grote beweging omhoog te maken die door Kaleo wordt beschreven als een god candle. Het volgende werd aangegeven:

“Hoe krankzinnig de move ook is geweest, ik zou het zeer waarschijnlijk achten dat dit zwaar wordt verkocht in een BTC-god candle buiten zijn huidige assortiment …

Het zou, in ieder geval in termen van het BTC-paar, niet geschokt zijn om zelfs maar een lichte uitverkoop te zien in termen van USD bij een enorme BTC-beweging.”

Het jaar werd door Aptos geopend met een prijs van $3,45, waarna het een nieuw record bereikte van $19,47 wat een stijging van ruim 450% betekende. Officieel werd Aptos in oktober 2022 gelanceerd en momenteel staat het op de 28e plek op het gebied van marktkapitalisatie.

Kaleo voorspelde eerder deze week dat Bitcoin waarschijnlijk beter zal gaan presteren dan altcoins. Hij ziet niet dat de huidige rally van Bitcoin gaat leiden tot een nieuwe all-time high. Volgens de analist kan de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie namelijk stijgen tot $45.000 voordat het later zal dalen naar een niveau onder de $30.000. Het onderstaande werd door hem aangegeven:

“Ik ben nog nooit in mijn leven zo optimistisch geweest over Bitcoin voor een venster van wat ik denk dat er de komende weken zal gebeuren dan nu.

Ik denk niet dat deze rally leidt tot nieuwe all-time highs (waarschijnlijker een top-out en distributie in het bereik van $ 40.000 – $ 45.000 voor een paar maanden voordat ik later dit jaar terugkeer naar de midden tot hoge $ 20.000), maar ik denk echt denk dat het op het punt staat snel te versnellen.

Geloof echt dat we ergens in de nabije toekomst toe zijn aan een enorme god candle.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!