Analist deelt voorspelling van XRP, FTM en drie andere altcoins

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft onlangs op Twitter zijn voorspellingen gedeeld van XRP, FTM en drie andere altcoins.

Van de Poppe vertelde zijn 646.200 Twitter-volgers dat XRP een belangrijk ondersteuningsniveau moet vasthouden, om een daling te voorkomen. Hij tweette:

“Nu zou ik graag zien dat $0,395 wordt vastgehouden als ondersteuning. Zo niet, dan zou ik de volgende $0,350 bekijken.”

Vervolgens zei de analist dat hij optimistisch is over het smart contractplatform Fantom (FTM), maar merkte op dat handelaren niet moeten verwachten dat FTM in een rechte lijn omhoog gaat. Hij gaf het volgende aan:

“Deze zou de komende week voor vervolg moeten zorgen, maar het liefst zou ik ook hier voorzichtig zijn. Aggressieve entry zone is ongeveer $0,340, wat een must-hold [level] is. Heeft al een bounce gehad. Conservatieve long benadering rond $0,305.”

Een andere altcoin die Van de Poppe analyseert is het smart contractprotocol Aptos (APT), waarbij hij aangaf dat het waarschijnlijk zal afkoelen na de snelle prijsstijging van meer dan 275% ten opzichte van het dieptepunt van $3,44 aan het begin van de maand. Hij zei het onderstaande:

“Deze accelereert behoorlijk snel en ik krijg opmerkingen of hij dit jaar $ 360 kan bereiken. Tijd om conservatief te zijn op dit actief.

Aggressieve entry-benadering – $11,25.

Defensieve toegangsbenadering – $8,25 – $9,00.

Wordt een ontzettend interessante markt.”

Ten slotte keek Van de Poppe naar twee andere altcoins: next-generation video-sharing protocol Verasity (VRA) en move-to-earn token STEPN (GMT).

De analist gaf aan dat VRA waarschijnlijk zal corrigeren na zijn immense rally. Hij tweette:

“Enorme run van bijna 300% sinds het dieptepunt. Ik noemde deze eerder op socials, als je wilde instappen, was het gebied rond $0,0025 een goed moment. Nu is het tijd om voorzichtig te worden. DCA (dollar-cost averaging) rond de $0,004 is logisch als het resultaat oplevert.”

Kijkend naar GMT, zei Van de Poppe dat hij wacht tot de altcoin zijn interessegebied bereikt. Van de Poppe gaf het volgende aan:

“Twee aandachtspunten bij deze. Het gebied voor $0,35 en het gebied voor $0,45. Laten we eens kijken welke raakt.”