Analist: Bitcoin gaat nu explosief stijgen

Bitcoin (BTC) heeft weer een behoorlijke stap omhoog gedaan, volgens een populaire analist heeft dit de weg vrijgemaakt voor een grote opwaartse beweging.

Pseudoniem cryptostrateeg Kaleo vertelt zijn 555.100 volgers op Twitter dat Bitcoin zich waarschijnlijk opmaakt voor een massale uitbraak naar boven: Dit kan leiden tot een niveau dat niet meer is gezien sinds juni 2022. Zo vertelt Kaleo:

“Als dit eindelijk doorbreekt, zullen we een glorieuze godkaars naar $30.000 zien. Denk alleen niet dat vandaag de dag is dat dat gaat gebeuren wees voorzichtig en word nog niet te hebberig vrienden.”

Bron: Kaleo/Twitter

Op het moment van schrijven wisselt Bitcoin van hand voor $22.579, handelend rond Kaleo’s diagonale weerstandsgebied.

Volgens een van Kaleo’s grafieken gelooft hij dat Bitcoin ergens in februari kan rallyen naar $30.000:

“$30.000 is een magneet.”

Bron: Kaleo/Twitter

Een rally richting zijn doel suggereert een opwaarts potentieel van meer dan 32% voor de toonaangevende crypto vanaf de huidige prijzen.

Ook zegt Kaleo dat hij Bitcoin soortgelijke patronen ziet vormen als in 2019, toen het in een kwestie van weken van $3.000 naar ongeveer $14.000 steeg. Hij voegt toe dat Bitcoin waarschijnlijk zal winnen in dominantie in de cryptomarkten en liquiditeit zal trekken van altcoins. Daarnaast voorspelt hij ook dat de verhouding tussen Ethereum en Bitcoin (ETH/BTC) zal dalen naarmate Bitcoin verder zal stijgen. Over deze verhouding vertelt Kaleo:

“Niet veel verandering in de afgelopen dagen voor ETH/BTC. Verwacht nog steeds dat dit niveau lager zal breken in de komende weken als BTC blijft versterken en liquiditeit absorbeert van alts, vergelijkbaar met wat er gebeurde in de rally van de bearmarkt in 2019.”

Bron: Kaleo/Twitter

Kijkend naar zijn grafiek, lijkt Kaleo te voorspellen dat het ETH/BTC-paar op het moment van schrijven naar onder de 0,065 BTC ($1.465) zal dalen van het huidige niveau: 0,073 BTC ($1.645).