CryptoCoinTalk: DOGE en SHIB hebben de stijgende lijn te pakken!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze meme-cryptocurrency analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Projecten als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) zijn tegenwoordig bekend bij het grote publiek, mede dankzij de enorme stijgingen tijdens de vorige bullmarkt. Na vrij matige prestaties het afgelopen jaar lijken de koersen momenteel de goede kant op te gaan. Daar gaan we vandaag dieper op induiken. Lees snel verder!

DOGE/USDT

Op het hoge tijdsframe is Dogecoin bullish en ziet het er serieus goed uit. Ik ben dus ook geïnteresseerd in het kopen van de dip. Twee prijsgebieden trekken mijn interesse en zijn ook beiden speelbaar:

  1. De dagelijkse demand op 0.073-0.071.
  2. De dagelijkse demand op 0.060-0.058.

Beiden kun je spelen. Hoe hoger je de trade zoekt des te meer risico dat je wordt uitgestopt, maar wel een grotere kans om in positie te komen.

Bron: TradingView

SHIB/USDT

Dogecoin is de favoriet van de twee, maar ook Shiba ziet er zeker niet verkeerd uit. De dagelijkse demand op 0.00000926 tot 0.00000865 (Mooie prijzen he?) biedt een prachtige plek voor een kooppositie, echter zoals met alles geldt, zorg dat je goed je risico managet en altijd een stoploss hanteert.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, zowel Dogecoin als Shiba Inu zien er goed uit. Als ik een favoriet moest kiezen zou ik voor Dogecoin gaan. Deze vertoont de meest krachtige prijsactie en daarnaast is Elon Musk en Twitter een grote factor die positieve impact op de prijs kan hebben.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!