CNBC-gastheer waarschuwt voor ineenstorting van XRP, DOGE, ADA en MATIC

CNBC-gastheer Jim Cramer heeft recentelijk crypto-investeerders gewaarschuwd om hun posities onmiddellijk te sluiten, voordat de prijzen nog verder dalen.

De televisiepersoonlijkheid vertelde dat investeerders nog steeds tijd hebben om hun bezit te verkopen en zich niet moeten laten misleiden door de marktkapitalisaties van cryptocurrency, volgens een CNBC-rapport. Hij gaf het volgende:

“Je kunt jezelf niet zomaar voor je kop slaan en zeggen: ‘Hé, het is te laat om te verkopen’. De waarheid is dat het nooit te laat is om een ​​vreselijke positie te verkopen, en dat is wat je hebt als je deze zogenaamde digitale activa bezit.”

Cramer vermeldt specifiek dat XRP, het smart contract platform Cardano (ADA), de memecoin Dogecoin (DOGE) en de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC) allemaal verder in prijs zouden kunnen dalen, zelfs helemaal tot nul. Daarnaast wantrouwt hij ook de grootste stablecoin, Tether (USDT). Hij zei het onderstaande:

“Tether, een zogenaamde stablecoin die min of meer aan de dollar zou moeten zijn gekoppeld, heeft nog steeds een marktkapitalisatie van $65 miljard… Er is nog steeds een hele industrie van cryptoboosters die wanhopig proberen al deze dingen in de lucht te houden – niet te verschillend van wat er gebeurde met slechte aandelen tijdens de dotcom-zeepbel.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!