Santiment: LINK wordt sterk geaccumuleerd, XRP en XLM domineren social media

Het blockchain-analyseplatform Santiment heeft onthult dat de twee grootste Chainlink (LINK) investeerders-cohorten in slechts twee maanden $194,3 miljoen hebben geaccumuleerd in het op Ethereum (ETH) gebaseerde orakelnetwerk. Volgens Santiment hebben LINK-whales en LINK-sharks momenteel het grootste percentage van de voorraad van Chainlink in handen sinds de oprichting van de altcoin in 2017. Santiment meldde het volgende:

“Het shark- en whale-adres van Chainlink, met tussen de 1.000 en een miljoen LINKs, heeft een ongekende golf van accumulatie doorgemaakt. Deze wallets hebben in slechts twee maanden tijd een gezamenlijke 26,8 miljoen LINK ($ 194,3 miljoen) toegevoegd, een toename van 12,8% aan tokens in hun tassen.”

Crypto-analist Kaleo vertelde daarnaast aan zijn ruim 550.000 volgers op Twitter dat hij verwacht dat Chainlink in de komende maanden beter zal presteren dan Bitcoin (BTC), te midden van de enorme accumulatie van whales en sharks. De LINK/BTC-grafiek is uit zijn diagonale weerstand gebroken op de dagelijkse grafiek en lijkt klaar voor een rally richting het doel van 0,0007 BTC, dat momenteel ongeveer $12 waard is, aldus Kaleo. Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld voor een prijs van $7,54 met een stijging van 3% ten opzichte van 24 uur geleden.

Chainlink is niet de enige altcoin die in de gaten gehouden wordt door Santiment. Het analysebedrijf keek ook naar XRP en Stellar (XLM). Volgens Santiment domineerden beide altcoins op vrijdag in termen van crypto-gerelateerde sociale media-discussies. Santiment gaf het volgende aan:

“XRP, Stellar en Status (SNT) staan ​​momenteel allemaal op de top trending lijst in crypto Friday. Deze activa zijn allemaal relatief gelijk op de dag, wat betekent dat de pompkansen groter zijn dan normaal. Maar kijk uit voor een snelle uitverkoop als ze dat doen terwijl ze trending zijn.”

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld voor een prijs van $0,39 met een stijging van 0,8% op de dag. Voor XLM is de winst iets groter met ruim 2% terwijl de altcoin wordt verhandeld voor een prijs van $0,88.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!