Vergeet The Sandbox en Enjin – Deze metaverse crypto game kan x25 stijgen voor 2023

Het is een bewogen jaar geweest voor veel crypto projecten en de gehele markt snakt naar een maandje rust zonder al teveel slecht nieuws. Munten als The Sandbox en Enjin hebben dit jaar eigenlijk alleen maar gedaald. 

Waar The Sandbox begin dit jaar nog zo’n $6 per token waard was, is dat inmiddels gedaald tot $0,55. Voor Enjin was het verlies vergelijkbaar, zij gingen van een prijs van $3,10 naar slechts $0,30 in minder dan een jaar tijd. 

Het moge duidelijk zijn dat deze metaverse crypto het erg zwaar hebben gehad in 2022, maar hoe zit dat met volgend jaar? Herstellen de koersen of komt de nieuwe metaverse game RobotEra de markt overnemen? 

>>> Nu in RobotEra investeren <<< 

Blijft The Sandbox nog relevant? 

The Sandbox werd ooit in 2011 opgericht als tegenhanger van spellen als Minecraft, maar wist zichzelf te veranderen in een crypto metaverse in 2021. Hierdoor kreeg het nieuwe aandacht en kwamen er veel spelers bij. 

De prijs van de token van The Sandbox steeg dan ook enorm eind 2021 toen de hele crypto markt in de lift zat. Met een prijs van meer dan $7 en een marktwaarde van $7 miljard vestigde The Sandbox zich in de top 50 waardevolste cryptomunten. 

Het begint er inmiddels op te lijken dat spelers niet lang bij The Sandbox blijven hangen omdat het onvoldoende mogelijkheden biedt. The Sandbox blijft zich wel ontwikkelen en probeert zo met nieuwe virtuele buurten spelers weer terug te halen. 

Enjin Netwerk overbodig geworden?

Dan over naar Enjin dat ooit gelanceerd werd als het alternatief voor Ethereum dat toen nog bekend stond als dure, trage en niet-schaalbare blockchain. Enjin biedt met NFT-technologie metaverses en andere crypto games de mogelijkheid om NFT’s aan te maken en te implementeren in het spel. 

Hiermee was het een goed alternatief voor Ethereum, maar inmiddels heeft Ethereum een grote update gehad en grote problemen opgelost. Zo heeft het netwerk een stuk lagere transactiekosten, worden nieuwe blocks veel sneller verwerkt en is het een schaalbaar netwerk geworden. 

Of er binnen de crypto wereld nog een rol weggelegd is voor Enjin, of dat iedereen nu Ethereum voor NFT’s gaat gebruiken, is afwachten. Het is vooral kijken of alles bij Ethereum goed blijft gaan en de nieuwe technologie daarmee overeind blijft.

Deze Metaverse Crypto kan 25x stijgen voor 2023

Toch lijkt het in ieder geval duidelijk dat The Sandbox en Enjin niet meer enorme stijgingen mee gaan maken als toen ze eind 2021 doorbraken. Je kunt hiervoor dus het best op zoek naar een andere metaverse crypto, bijvoorbeeld het nieuwe RobotEra. 

Dit is een metaverse met zijn eigen draai. Zo speelt alles zich af op planeet Taro, een planeet waar een jarenlange strijd tussen robots en mensen heeft afgespeeld. Jij kan meehelpen met het wederopbouwen van de planeet. 

Dit doe je bijvoorbeeld door een stuk land te kopen en daar iets op te bouwen. Je hebt volledige vrijheid wat je gaat bouwen en kunt alle kanten op, zo kun je gewoon een huis bouwen, maar bijvoorbeeld ook een museum waar mensen entree voor moeten betalen. 

RobotEra kan een succes worden vanwege de interessante wereld die ze ontwikkeld hebben. Hiermee is het heel anders dan de bekende metaverses en zouden spelers langer kunnen blijven hangen. 

Van presale tot eerste exchange listing 

Dat deze coin nog 25x kan stijgen, komt doordat de munt nu nog verkrijgbaar is in een presale. In die presale zijn er verschillende fases en elke keer als de tokens uit een fase uitverkocht zijn, komt de nieuwe batch tokens beschikbaar en wordt de prijs iets verhoogd. 

Door nu te investeren, profiteer je niet alleen van de laagste prijs, maar heb je al geïnvesteerd in de munt voordat de eerste exchange listing bekend wordt. Vaak stijgt de prijs weer bij zo’n listing waar jij in dat geval dus van mee profiteert. 

Je koopt de tokens op de website van RobotEra. Om de tokens te kopen, moet je Ethereum of USDT omruilen. 

>>> Nu naar TARO Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!