The Sandbox verliest aan populariteit, aantal actieve gebruikers naar nulpunt – Investeerders trekken massaal naar nieuwe trending crypto game Calvaria

De afgelopen jaren was er een sterke opmars van nieuwe games die gebruik maakten van cryptocurrency. Het invoeren van financiële functies in dit soort spellen wordt ook wel GameFi genoemd (Game Finance).

The Sandbox was één van de eerste metaverses die de markt betrad en in korte tijd werd het spel, samen met Decentraland, een zeer populaire en waardevolle cryptomunt. 

Toch neemt het aantal actieve gebruikers van het spel hard af en is de afgelopen maanden de koers van de cryptomunt ook stevig gekelderd. Dat terwijl nieuwe concurrenten als Calvaria al om de hoek komen kijken!

>>> Nu naar Calvaria <<< 

Wat is er aan de hand met The Sandbox? 

The Sandbox is een metaverse waarin, zoals de naam al doet vermoeden, je alles kan bouwen wat je zelf maar wilt. Een sandbox game is een spel als Minecraft, een open wereld waarin het spel zelf de enige limiet is. 

Met alle items en grondstoffen in het spel kun je dus bouwen wat jezelf wilt. Hiervoor heb je wel zelf een stuk land nodig dat je kan kopen op de marktplaats van The Sandbox, daar kun je ook items verkopen. 

Waar het spel dus erg populair was en vooral de koers van SAND, de bijbehorende token, flink steeg, lijkt de hype nu over. Uiteindelijk heeft The Sandbox niet genoeg spelers om de marktwaarde van de munt echt na te komen. 

Voor de komende tijd lijkt het dan ook vanzelfsprekend dat The Sandbox uit de lijst met beste cryptomunten valt en ingehaald wordt door concurrenten. 

Gaat Calvaria The Sandbox inhalen? 

Eén van die nieuwe concurrenten is Calvaria; een Play-to-Earn kaartspel dat enkele aanpassingen heeft gemaakt vergeleken met concurrenten waardoor het niet alleen meer spelers binnen kan halen, maar deze ook langer vast kan houden. 

Een voorbeeld van zo’n verbetering is de mogelijkheid om ook zonder crypto of crypto wallet te spelen. Hierdoor heeft Calvaria het spel voor veel meer mensen geopend die eventueel op den duur toch over kunnen stappen naar het gebruik van cryptocurrency.

Verder heeft Calvaria een veel duidelijker spel, het is namelijk een tactisch kaartspel waarin je de juiste karakters en aanvallen moet kiezen om je tegenstander te kunnen verslaan. Dit alles speelt zich af in een universum met drie verschillende werelden die zich afspelen na de dood. 

Calvaria heeft in het spel ook nog eens een verhaallijn geïntroduceerd zodat nieuwe spelers meer over deze werelden te weten kunnen komen. 

RIA token raakt snel uitverkocht

De token van Calvaria is de RIA token. Deze token wordt op dit moment in een presale verkocht en die presale verloopt uitstekend. Inmiddels zijn er al meer dan 100 miljoen tokens verkocht en heeft Calvaria bijna 2 miljoen dollar opgehaald. 

Er zijn in totaal 300 miljoen tokens beschikbaar in deze presale en dus is er al meer dan 1/3de van de presale uitverkocht. Dat is ook niet gek, want elke keer dat er 30 miljoen tokens verkocht zijn, stijgt de prijs per token met $0,05. 

Waar investeerders in de eerste fase nog $0,01 per token betaalden en momenteel $0,025 in de vierde fase, betalen ze in de tiende en laatste fase al $0,055. Dit betekent ook dat de eerste investeerders hun investering dus al 5,5 keer zoveel waard zien worden. 

Na de presale zal de munt bij een exchange gelist worden voor $0,055 en kunnen investeerders hun in de presale gekochte tokens voor het eerst weer verkopen. Vanaf dat moment zal er ook een echte koers ontstaan die kan stijgen of dalen. 

>>> Nu naar Calvaria <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.