Deze nieuwe coin haalt 6 miljoen op in crypto presale en analisten verwachten x10 stijging voor 2023

De crypto presale van Dash 2 Trade is nog maar net bezig, maar heeft nu al meer dan 6 miljoen opgehaald. Analisten verwachten voor komend jaar een flinke stijging als de munt uit de presale komt en ook beschikbaar op een exchange komt. 

Dash 2 Trade komt met een crypto dashboard waarop je alle data kan vinden over de gehele cryptocurrency markt. Daarnaast zijn er op dit dashboard allerlei tools beschikbaar om jouw strategie voor investeren te verbeteren. 

Lees alles over het dashboard van Dash 2 Trade en de token die er bij hoort in dit artikel of begin meteen met investeren in de beste crypto presale van 2022. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade Presale <<<

Crypto Dashboard gaat helpen met je investeringen

Het crypto dashboard biedt je naast handige tools en data over de crypto markt ook zaken als technische indicatoren, notificaties bij nieuwe crypto listings en crypto trading signalen. Met die signalen mis je geen grote kansen op de markt meer. 

Verder helpen de technische indicatoren je bij het maken van beslissingen, je kunt met deze indicatoren namelijk beter bepalen of een crypto koers gaat dalen of juist stijgen. Door hier beter op in te spelen met je investeringen maak je uiteindelijk meer winst. 

De notificaties van nieuwe crypto listings kunnen je ook goed helpen, dit is namelijk vaak een indicatie dat de prijs gaat stijgen. Door de notificaties blijf je altijd op de hoogte en kun je de investeringen die je doet hier op aanpassen. 

Creëer de perfecte strategie voor crypto

Dash 2 Trade komt ook met een backtesting tool waarin je een strategie kan samenstellen voor jouw crypto-investeringen. De backtesting tool gebruikt hier geen echt geld voor en je kunt dus gewoon blijven testen tot je de perfecte strategie gevonden hebt. 

Hier kun je per cryptomunt invullen welke strategie je graag aan wilt houden en bij welke condities er extra geïnvesteerd moet worden of de investering juist verkocht moet worden. Dit kun je blijven tweaken tot je de resultaten krijgt waar je naar op zoek bent. 

Vind de beste nieuwe crypto

De functie die je nog wel eens het meeste op kan gaan leveren is het overzicht van nieuwe crypto presales. Je vindt niet alleen een lijst met al deze nieuwe cryptomunten, maar Dash 2 Trade geeft ze ook een ‘Dash score’ mee.

Deze score is gebaseerd op basis van het sentiment over de munt op sociale media, beschikbare data en on-chain analyse. Door de score weet je direct welke nieuwe presales je in de gaten moet houden. 

Daarnaast zorgt het er ook voor dat je juist weet welke munten het niet waard zijn om goed te gaan onderzoeken. Je investeringen zullen niet alleen beter zijn, maar je bespaart ook tijd op de onderzoeken die je anders moeten doen. 

Analisten verwachten 10x stijging voor 2023

Het succes van de presale tot nu toe heeft er aan bij gedragen dat investeerders en analisten enthousiast zijn over de mogelijkheden van de coin. Er zijn dan ook analisten die verwachten dat de munt tot wel 10x kan stijgen voor 2023. 

Dat is niet gek want in de presale zal de prijs zelfs al gaan stijgen. Deze is opgebouwd in 9 verschillende fases en bij elke fase stijgt de prijs. Hierdoor is voor de eerste investeerders de waarde van hun investering al flink gestegen voordat de munt echt uitkomt. 

Het moment dat de presale afgelopen is en iedereen de tokens kan claimen, zorgt ervoor dat er een nieuwe fase ingegaan wordt van het crypto project. Dash 2 Trade zal de token zo snel mogelijk willen listen bij een exchange. 

Door in de presale te investeren, ben jij al in het bezit van de tokens voordat ze bij een exchange beschikbaar zijn. Mocht de prijs dan gaan stijgen, weet je zeker dat jij hier van mee profiteert. 

Dit kan zich herhalen bij meerdere listings en ook het uitbrengen van het platform zal voor een flinke prijsstijging kunnen gaan zorgen. 

>>> Naar de Dash 2 Trade Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.