Dit is het bullishe scenario voor Bitcoin! Dit kan $12.000 scenario’s voorkomen!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. In deze video bespreek ik hét bullishe scenario dat wellicht zelfs kan leiden tot een macro bodem voor Bitcoin. Wat is daarvoor nodig, wat wil ik graag zien en hoe ga ik daarop anticiperen? Daarnaast kijken we naar Vechain én kunnen we jou in samenwerking met BingX een gratis 100 USDT trade cadeau doen! Geen deposits nodig en ook geen KYC. Check het in deze video en smash eventjes op die duim als je dit soort content tof vindt!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via deze link!