McKinsey analisten voorspellen carbon credits marktwaarde van $50 biljoen in 2030 – IMPT beste crypto om nu te kopen

Analisten van McKinsey, een Amerikaans organisatiebureau, zijn ervan overtuigd; de markt van carbon credits gaat groeien en zal in 2030 tot wel 50 biljoen dollar waard kunnen worden. 

In totaal zal volgens het bureau er voor zo’n 8 tot 12 Gigaton Co2 per jaar verhandeld gaan worden wat op het eerder genoemde bedrag uit kan komen. Deze carbon credits zijn nu nog niet gemakkelijk voor iedereen te verhandelen, maar daar komt verandering in.

De nieuwe cryptomunt IMPT brengt deze carbon credits namelijk naar de blockchain toe en dat maakt het voor veel mensen een stuk gemakkelijker om ze te kopen. 

>>> Nu naar de IMPT Presale <<< 

Hoe werkt de markt van carbon credits?

Een carbon credit, of ook wel emissierecht, geeft een bedrijf het recht om een bepaalde CO2-uitstoot te mogen doen. Het is echter niet overal verplicht om carbon credits te kopen om zo je uitstoot te compenseren. 

Hierdoor is de markt ook nog niet volledig ingericht zoals het zou kunnen waardoor er nog veel groei mogelijk is. Het handelen in deze rechten is mogelijk sinds de Kyoto protocollen van 1997. 

In hoeverre de markt precies zal gaan groeien, is dan ook afhankelijk van de plannen van grote wetgevers. Als een land als de Verenigde Staten besluit een eigen carbon credit programma te starten, kan dit voor veel meer interesse, volume en waarde in de markt zorgen. 

Er zijn twee soorten markten met carbon credits; een verplichte markt en een vrijwillige markt. Een land kan het via wetgeving verplichten om genoeg carbon credits te hebben voor je uitstoot, als het dat niet doet, kun je vrijwillig compenseren via de andere markt. 

IMPT brengt de credits naar de blockchain

Wat is dan het voordeel van het platform IMPT, dat deze credits naar de blockchain toe wil brengen? Naast dat de credits gemakkelijker te verhandelen zijn, brengt het ook meer mogelijkheden met zich mee als het vernietigen van de credits.

Net als bij gewone tokens zijn deze carbon credits namelijk te burnen. Bij het burnen van tokens stuur je ze naar een crypto adres waar niemand ooit bij kan, dat kan nu bij de carbon credits op dezelfde manier.

Voor alles gebruik je het IMPT platform waar ook de IMPT cryptomunt bij hoort. Die token 

kun je kopen, maar ook ontvangen door online te shoppen via het platform van IMPT. 

Allerlei grote merken en winkels zijn bij IMPT aangesloten, zoals Amazon en Microsoft. Door via IMPT bij deze winkels aankopen te doen, ontvang je zelf een beloning in de vorm van IMPT tokens die je weer op het platform kunt gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe carbon credits te kopen.

IMPT nu verkrijgbaar in presale

Je hoeft niet te wachten om je eerste IMPT tokens te kunnen krijgen, de token is namelijk nu alvast verkrijgbaar in een presale. Met deze presale wil het project geld ophalen om het platform verder te ontwikkelen en investeerders de kans bieden om voor een voordelige prijs in te stappen. 

Momenteel bevindt deze presale zich in de tweede fase, nadat in de eerste fase in korte tijd 600 miljoen tokens voor $0,018 per stuk verkocht werden. In deze tweede fase is de prijs gestegen naar $0,023 en zijn er 660 miljoen tokens beschikbaar gesteld. 

Na deze fase volgt er nog 1 keer een fase waarin de prijs omhoog gaat naar $0,028 en er 540 miljoen tokens beschikbaar zullen zijn. De presale gaat door tot 31 januari of totdat de 1.8 miljard tokens verkocht zijn. 

Daarna zal de munt ook snel beschikbaar worden bij één of meerdere exchange zodat de token te verhandelen is. Dat zal ook het eerste moment zijn waarop er een koers voor de munt zal ontstaan en je dus winst kan maken. 

Door in deze fase te investeren, stijgt de waarde van je investering al voordat de munt een listing krijgt. 

>>> Nu investeren in IMPT <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.