Kaleo gelooft in rally’s voor BTC, LINK en AVAX

Een populaire crypto-handelaar die bekend staat om zijn bewegingen op de altcoin-markt, heeft aangegeven dat Bitcoin (BTC) en twee andere tokens klaar zijn voor een rally deze week. Kaleo vertelde aan zijn ruim 530.000 volgers op Twitter dat Bitcoin op het punt staat uit te breken. Volgens de analist moet er goed worden gekeken naar het gebied rond $22.700. Hij zei het volgende:

“Een beetje accumulatie bovenop de steun na de uitbraak. Zou binnenkort nog een niveau hoger moeten zien naar $22.700 of zo – waarschijnlijk een beetje hak rond de $22.000 onderweg. ”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor een prijs van $20.783 met een daling van 2% op de dag. Kaleo ging verder met de altcoin-markt en keek naar het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK) voor potentiële winst. Alles onder de $10 is volgens de analist een koopje. Kaleo gaf het volgende aan:

“De accumulatiebasis voor de LINK/USD-grafiek is zo schoon – hoewel ik de hoge doorbraak van de weerstand in het tijdsbestek toeschrijf aan BTC die meer dan wat dan ook beweegt, zou ik het nog steeds niet vervagen.

Dat soort bewegingen zijn typisch de voorlopers van het overtreffen van het BTC-paar. LINK onder de $10 voelt crimineel.”

De analist gaf ook aan dat de pairing van Chainlink met Bitcoin (LINK/BTC) momenteel boven kritieke weerstand consolideert, waardoor LINK hoogstwaarschijnlijk beter zal presteren dan Bitcoin. Het onderstaande werd toegevoegd:

“LINK/BTC blijft langzaam hogere accumulerende boven hoge tijdsbestekweerstand malen. Waarschijnlijk niets.”

Op dit moment wordt LINK verhandeld voor een prijs van $8,26 met een daling van ruim 4% ten opzichte van 24 uur geleden.

Ook heeft Kaleo een uitdager van Ethereum (ETH) op het oog. Hij gaf aan dat Avalanche (AVAX) zich aan het opmaken is voor een massale rally in de buurt van het $60-niveau, wat ongeveer 223% hoger ligt dan de huidige prijzen.

Kaleo zei dat AVAX zojuist de diagonale weerstandslijn heeft doorbroken die in de grafiek wordt weergegeven en nu op weg is naar zijn prijsdoel, eerst een stop makend op ongeveer $30. Op het moment van schrijven wordt AVAX verhandeld voor een prijs van $18,38 met een daling van ruim 5% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!