Smart Contracter bullish op Dogecoin en Aave

Een gevolgde analist heeft een bullish sentiment uitgesproken voor Dogecoin (DOGE) en een op Ethereum (ETH) gebaseerd gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol tijdens de stijging van de crypto-prijzen. De analist staat bekend als Smart Contracter en hij vertelde aan zijn ruim 211.000 volgers op Twitter dat Dogecoin er heel bullish uitziet in de pairing met Bitcoin (BTC). De analist zei dat Dogecoin op de Bitcoin-grafiek al bijna een jaar een inverted head and shoulders (IHS) patroon vertoont. Smart Contracter zei het volgende:

“Ik overweeg om de rest van mijn Bitcoin de komende maanden in Dogecoin te stoppen. Deze DOGE/BTC-grafiek is het meest gekke bullish-ding dat ik in lange tijd heb gezien. Bijna een jaar durende IHS-uitbraak waar bijna niemand het over heeft.”

Op het moment van schrijven wordt Dogecoin verhandeld voor een prijs van $0,08 met een stijging van meer dan vierenhalf procent ten opzichte van 24 uur geleden. Eerder deze week gaf Smart Contracter aan dat Dogecoin op het punt staat uit te breken naar de bovenkant van de Bitcoin-grafiek.

“DOGE/BTC heeft zo dicht bij het doorbreken van een 12 maanden + inverted head-and-shoulderspatroon, nadat we deze trendlijn al vijf keer hebben getest. Als het uiteindelijk gaat, denk ik niet dat het terug zal komen en mensen nog een kans zal geven om binnen te komen. Het is naar mijn mening een van de best uitziende altcoin/Bitcoin-grafieken die er zijn.”

Vervolgens keek de crypto-analist naar het DeFi-protocol, Aave (AAVE). Hij is van mening dat Aave in minder dan acht weken met meer dan 78% zou kunnen exploderen ten opzichte van het huidige niveau. Smart Contracter zei hierover het volgende:

“Ik ben AAVE aan het stalken voor een inzending in de volgende dag of twee als ik wat minder dan $ 76 kan haken. Ik denk dat het een aanzienlijk hoger dieptepunt heeft bereikt op het dagelijkse tijdsbestek en zal de komende maand of twee naar $ 150+ gaan.”

Aave wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $82,01 met een daling van bijna 3% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!