Warner Music gaat partnership aan met NFT-platform OpenSea

Warner Music Group kondigt partnership aan met de grootste NFT-marktplaats OpenSea. Door middel van de partnership krijgen de artiesten bij Warner Music Group toegang tot extra diensten zoals steun bij het ontwikkelingen van hun communities in de NFT en Web3 omgeving. 

Warner Music Group is een groot record label dat vele bekende artiesten onder haar naam heeft zoals Madonna en Ed Sheeran. Op 29 september kondigde het bedrijf de partnership met OpenSea aan. De muziek firma hoopt met de samenwerking haar artiesten versneld in de Web3 omgeving te laten groeien. Zo zullen de artiesten gespecialiseerde steun ontvangen van OpenSea werknemers om bestaande fans aan boord te brengen in de NFT communities. Warner Music Group ziet veel kansen in de Web3 omgeving, zo liet Oana Ruxandra (Chief Digital Office) in een verklaring weten. Ze gaf het volgende aan:

“Onze samenwerking met OpenSea helpt deze gemeenschappen te faciliteren door Web3-tools en -bronnen te ontsluiten om kansen te creëren voor artiesten om diepere betrokkenheid, toegang en eigendom te creëren”

Eerste NFT-collectie van Warner Music Group op OpenSea al onderweg

In vervolg van de aankondiging van de partnership treedt de muziek firma direct tot actie, zo brengt het haar eerste NFT collectie uit deze herfst. De collectie wordt uitgebracht in samenwerking met de ster chef Jeremy Fall en zijn Web3 startup genaamd Probably Nothing en is een NFT label waarbij houders van de NFT toegang hebben tot de muziek en hier rechten op hebben. Vorige maand is het project op Twitter aangekondigd:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!