Altcoin Sherpa deelt zijn visie over ETH/BTC en drie altcoins

Een populaire crypto-strateeg en -handelaar heeft de verwachting uitgesproken dat Ethereum (ETH) Bitcoin (BTC) zal overtreffen. Ook gaf hij zijn voorspellingen bloot voor Ripple (XRP) en twee andere altcoins met een kleinere marktkapitalisatie. Altcoin Sherpa vertelde namelijk aan zijn 183.000 volgers op Twitter dat hij van mening is dat ETH/BTC vanaf het huidige niveau zal gaan stijgen. Hij zei:

“Deze zou in dit gebied moeten stuiteren. Evenwicht van dit bereik en in de buurt van het 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde. Over het algemeen geweldige bewegingen, maar ik zie dit nog steeds niet doorbreken in de huidige marktomstandigheden.”

Als de grafiek van ETH/BTC bullish is, zal dat waarschijnlijk leiden tot meer winsten van Ethereum en andere altcoins ten opzichte van Bitcoin. Momenteel wordt ETH tegen 0,0695 BTC verhandeld, wat ongeveer gelijk is aan $1.350.

Als er wordt gekeken naar XRP, dan gaf de analist aan dat hij op het moment bearish is op de zesde grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Volgens hem kan de situatie echter veranderen zodra Bitcoin meer kracht gaat tonen. Altcoin Sherpa zei het volgende over XRP:

“Ik heb het 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) getest, maar aangezien er zo’n grote kloof was tussen de vorige prijs en de EMA, verwacht ik niet dat dit naar boven zal stijgen. Ik denk dat we een beetje meer consolidatie zien voordat dit lager wordt. Als BTC herstelt, negeer dat idee dan.”

Op het moment van schrijven wordt XRP gewaardeerd op $0,0474 met een stijging van 0,7% ten opzichte van de vorige dag.

Algorand (ALGO), een rivaal van Ethereum, is de volgende crypto die door Altcoin Sherpa werd besproken. Hij is van mening dat ALGO zal terugtrekken naar lagere niveau en gaf het volgende hierover aan:

“Ik hou van het gebied van $0,35 of lager om deze te kopen.”

Op het moment van schrijven wordt ALGO verhandeld voor een prijs van $0,367 met een stijging van een half procent op de dag.

De laatste crypto die door Altcoin Sherpa werd behandeld, is Reserve Rights Token (RSR). Dit is een token die is ontworpen om de stabiliteit van de door activa ondersteunde stablecoin, RSV, makkelijker te maken. De analist ziet dat RSR een rally van bijna 30% heeft doorgemaakt in de afgelopen week. Sherpa zei het volgende over RSR:

“Het baant zich een weg naar de range highs ($0,0099). Zou voorzichtig zijn in dat gebied: 200-dagen EMA + bereik hoog.

Op het moment van schrijven wordt RSR verhandeld voor een prijs van $0,0074 met een daling van ruim 6% ten opzichte van 24 uur geleden.