Crypto signalen voorspellen dat deze munt 50x zoveel waard wordt in 2023

De crypto markt lijkt op een belangrijk punt te staan. Een aantal grote munten komen met upgrades, zoals Ethereum met de merge naar Proof-of-Stake, en de markt zal daar ongetwijfeld op reageren.

Op dit moment zijn de koersen van de meeste cryptomunten al erg volatiel en zijn er in afgelopen maand veel koerswijzigingen geweest. Denk alleen al aan Bitcoin die in enkele uren van boven de €22.000 tot onder de €20.500 zakte. 

Het is daarmee ook een lastig moment om te zoeken naar cryptomunten die je de beste kans op een goede winst bieden. Toch zijn er een aantal crypto signalen afgegaan afgelopen week die tot wel 50x stijging verwachten van de nieuwe cryptomunt Tamadoge! 

>>> Nu Tamadoge kopen <<< 

Wat is Tamadoge? 

Tamadoge is een nieuwe metaverse coin die momenteel verkrijgbaar is in een voorverkoop. Die voorverkoop is dusdanig succesvol dat er steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het project. 

In de presale is nu al meer dan 16 miljoen euro opgehaald en de hard cap van deze voorverkoop is 19 miljoen. Ze zijn er dus bijna en met het geld kan een waanzinnige start gemaakt worden aan de ontwikkeling van de applicaties. 

Tamadoge komt namelijk met een eigen metaverse; de Tamaverse. Daarnaast worden er meerdere Play-to-Earn games ontwikkeld die je kunt spelen met je eigen Tamadoge. 

Die Tamadoge is een digitaal huisdier waar je voor moet zorgen die je als NFT kunt minten of kopen. In de Tamadoge Pet Store kun je eten voor de beestjes kopen en ook items om ze verder te personaliseren. 

Voor alles op het platform gebruik je de TAMA token. Van elke aankoop die je in de Pet Store doet wordt 5% van de tokens overigens geburnd. Hiermee worden de munten uit de omloop gehaald door ze naar een crypto adres te sturen waar niemand bij kan. 

Doordat er een vast percentage tokens wegvloeit, zullen er steeds minder tokens beschikbaar zijn. In plaats van inflatie vindt er dus deflatie plaats, wat de prijs per token ten goede zou moeten komen. 

Waarom kan Tamadoge met 50x stijgen? 

Dat deflatoire karakter van de munt is ook meteen één van de redenen dat de munt wel eens 50x kan gaan stijgen. 

Verder is de potentiële stijging onder andere gebaseerd op de resultaten van andere meme coins in de markt. Zo is Dogecoin 8 miljard euro waard en Shiba Inu bijna 7 miljard. 

Zoals je hebt kunnen lezen, zal Tamadoge de markt ingezet worden met een marktwaarde van 60 miljoen euro. Als de munt 50x zoveel waard wordt, komt deze marktwaarde uit op 3 miljard euro, nog altijd minder dan de helft van zowel Dogecoin als Shiba Inu. 

Die twee munten bieden beide geen toepassing, het zijn dus puur munten waar investeerders op speculeren. Als de toepassing die Tamadoge doet veel gebruikt gaat worden, zou het niet gek zijn als de munt zelfs meer waard wordt dan de genoemde voorbeelden. 

Dat kan nog wel even duren en daarom geven crypto signalen op dit moment alleen een stijging tot 50x aan. Daarnaast kan elke nieuwe ontwikkeling die uitgebracht wordt ook een positief effect hebben op de prijs. 

Dit kan bijvoorbeeld een listing zijn bij een exchange, iets wat Tamadoge nu al aangekondigd heeft voor vlak na de presale. We zien vaak bij nieuwe cryptomunten dat ze op dit moment direct qua prijs de lucht inschieten. 

Voor Tamadoge geldt dat er nog vele listings zullen volgen als we de roadmap mogen geloven. Naast de listings zullen er ook nog vele applicaties uitgebracht worden.

Het succes van Tamadoge zal afhankelijk zijn van het enthousiasme rondom het uitbrengen de Play-to-Earn games. Ook de nog uit te brengen NFT-collectie, Pet Store en overige applicaties kunnen zorgen voor stijgingen van de Tamadoge koers.

>>> Nu Tamadoge kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!