Tamadoge haalt meer dan €16 miljoen op – Presale eindigt binnenkort

Het is zover; Tamadoge zit in de negende en allerlaatste fase van de presale. De presale wordt tot nu toe in een hoog tempo verkocht en heeft al meer dan 16 miljoen euro opgehaald. 

In totaal moet er op het eind van deze fase 19 miljoen euro opgehaald zijn door Tamadoge. Met dat geld kan het platform verder ontwikkeld worden en er kan bijvoorbeeld ook de marketing van de munt mee betaald worden. 

Je betaalt momenteel €0,03 voor elke TAMA token die je wilt kopen, wat al drie keer zoveel is als dat de munt in de allereerste fase was. De prijs is per nieuwe batch gestegen en is nu in de laatste fase dus 3 cent per stuk. 

Met die prijs en een totale voorraad van 2 miljard munten is de marktwaarde waar Tamadoge bij de lancering van de munt op gokt €60 miljoen. Dit is een stevige marktwaarde, maar met zo’n succesvolle presale wel een eerlijke prijs om mee te lanceren. 

>>> Nu Tamadoge kopen <<< 

Wat gebeurt er na de presale?

De presale van Tamadoge is dus bijna klaar, maar ook de plannen daarna zijn al grotendeels bekend. Zo zal Tamadoge beschikbaar worden bij de decentrale exchange Uniswap, een exchange met tokens die op Ethereum ontwikkeld zijn.

Verder is er zelfs ook al een listing bij een centrale exchange aangekondigd. Tamadoge zal snel na de presale ook verkrijgbaar zijn bij LBank. 

Bij een centrale exchange is het, zeker voor beginners, gemakkelijker om te investeren in cryptocurrency. Je kunt bij deze exchanges vaak gewoon geld storten en dat rechtstreeks omruilen voor de munt die je wilt kopen. 

Regelmatig zorgt een nieuwe listing van een munt voor flinke prijsstijgingen. Dit komt vooral omdat er opeens een hele nieuwe groep aan potentiële investeerders kennis maakt met de munt en gemakkelijke opties heeft om de munt te kopen.

Zeker de allereerste listings van een munt kunnen dit effect hebben en daarom is het nog altijd een prima idee om de munt in de presale te kopen. Je hebt dan nog net de kans om te profiteren mochten de listings inderdaad flinke prijsstijgingen met zich mee brengen. 

Wat is Tamadoge? 

Tamadoge is een nieuwe cryptomunt die mee lift op de meme die ook Dogecoin, Shiba Inu en tientallen andere cryptomunten gebruiken. Het grote verschil tussen Tamadoge en die andere munten is dat Tamadoge een echte toepassing voor de munt heeft bedacht. 

Zo komt het platform met een eigen metaverse en een flink aanbod Play-to-Earn Games. Dat doet het in combinatie met Tamadoge Pets, een collectie aan NFT’s van digitale huisdieren.

Je krijgt op die manier je eigen Tamadoge die je moet opvoeden. Daarnaast moet je voer voor het beestje kopen in de Tamadoge Pet Store, waar je ook items kunt vinden waarmee je jouw Tamadoge aan kunt kleden. 

Verder kun je met de verschillende spellen TAMA tokens verdienen die je uit kunt laten betalen of kunt gebruiken in die Pet Store. Van alle transacties in de Pet Store wordt 5% van de tokens geburnd. 

Bij het burnen van tokens verdwijnen de tokens uit de roulatie doordat ze naar een ‘dood’ crypto adres gestuurd worden. Er kan niemand bij dit adres waardoor de munten nooit meer gebruikt kunnen worden. 

Op deze manier is de munt deflatoir gemaakt, er zullen steeds minder TAMA tokens beschikbaar zijn. Dit kan volgens de standaard economie-lessen voor een hogere prijs zorgen. 

Het aanbod zal immers minder worden, als de vraag dan gelijk blijft of stijgt, zal ook de prijs per token gaan stijgen. Daarmee lijkt het ook als investering een geschikte munt om voor langere tijd vast te houden.

Roadmap loopt tot eind 2023

De roadmap van Tamadoge, met daarin alle geplande ontwikkelingen van het netwerk, loopt nog tot het einde van 2023. Tot die tijd staan er ontwikkelingen gepland als het openen van de NFT Store, het lanceren van de P2E games en samenwerkingen sluiten met andere metaverses. 

Ook is er een periode gemarkeerd waarin Tamadoge zich gaat richten op meer CEX listings en komt er een applicatie met Augmented Reality. Op die manier kun je een Tamadoge Pet digitaal tot leven wekken in je eigen omgeving. 

>>> Bekijk de Tamadoge roadmap <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.