Hoe koop je Tamadoge + Tamadoge koers verwachting

Tamadoge is dit jaar gelanceerd en nog heel even verkrijgbaar in een presale voordat de munt voor het eerst naar de exchanges toe gaat. Vanaf dat moment kunnen veel meer investeerders de munt vinden en is de token ook voor het eerst te verkopen.

Wat er met de koers gaat gebeuren op dat moment is gissen, maar we hebben al vaak gezien dat een munt flink stijgt zodra die voor het eerst op een exchange beschikbaar komt. In dit artikel lees je alles over hoe je Tamadoge kunt kopen en wat de verwachting is van de Tamadoge koers in de komende tijd. 

Tamadoge kopen in 5 stappen

In het stappenplan hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om nog mee te doen met de Tamadoge presale. Zodra de munt beschikbaar wordt bij een decentrale exchange zijn er een aantal kleine veranderingen in de onderstaande stappen. 

Stap 1: Installeer een wallet

Ten eerste heb je een wallet nodig. Dit is een digitale portemonnee waarin je allerlei cryptomunten op kan slaan. Vervolgens kun je die wallet verbinden met platforms en ander decentrale applicaties.

In principe kun je een wallet veilig gebruiken, zo is MetaMask een betrouwbare optie die je kan downloaden voor je browser op een computer of laptop of voor je smartphone. 

Voor het kopen van Tamadoge tokens is de MetaMask wallet ook een geschikte keuze omdat deze standaard ingesteld staat op de Ethereum blockchain. Dat betekent dat je zonder iets aan de instellingen hoeft te doen gewoon Ethereum en tokens die ontwikkeld zijn op de Ethereum blockchain kan sturen naar de wallet. 

Stap 2: Stort Ethereum of USDT op je wallet

Als je al Ethereum of USDT hebt, hoef je alleen maar het adres van je zojuist aangemaakte wallet te kopiëren en deze te plakken bij de plek waar je crypto nu staat. Vervolgens kies je hoeveel je naar de wallet wilt versturen en maak je de transactie compleet. 

Het is ook mogelijk om Ethereum of USDT te kopen op de website van Tamadoge, maar dan moet je eerst ook de volgende stap doorlopen hebben. 

Stap 3: Verbind de wallet met het Tamadoge platform

Op de website van Tamadoge kun je eerst naar de presale pagina gaan door te klikken op ‘Buy’. Vervolgens komt er ook een knop met ‘Connect Wallet’ tevoorschijn.

Klik op deze knop en geef toestemming in de pop-up die je wallet geeft voor de verbinding tussen de wallet en de website. 

Stap 4: Wissel ETH of USDT in voor TAMA tokens

Nu staat bijna alles klaar om je eerste investering in Tamadoge te doen. Onderaan de pagina kies je hoeveel munten je graag wilt kopen. 

Ook hier moet je weer toestemming geven in je wallet zelf voordat de transactie voltooid kan worden. Nadat je toestemming geeft, haalt de Tamadoge website de Ethereum of USDT uit je wallet.

Stap 5: Claim je Tamadoge tokens

De Tamadoge tokens worden niet meteen naar je wallet gestuurd, want je kunt ze pas claimen zodra de hele presale afgelopen is. Op dat moment moet je terug naar de website en dezelfde wallet koppelen die je gebruikt hebt voor de transactie. 

Vervolgens zijn de tokens claimbaar en kun je ze wel terugvinden in je wallet. Je kunt die wallet gewoon verbonden houden met het platform als je aan de slag wilt met de metaverse of de Play-to-Earn games van Tamadoge, maar je kunt de wallet ook ontkoppelen en de munten bewaren om bijvoorbeeld te verkopen zodra dat kan. 

>>> Nu naar Tamadoge <<< 

Tamadoge Koers Verwachting – TAMA koers 2022

Een echte Tamadoge koers is er nog niet omdat tot nu toe de prijs van de tokens bepaald zijn door het team van ontwikkelaars achter de munt. Zij besloten een crypto presale te houden die uit negen verschillende fases bestaat. 

In de allereerste fase, de bèta sale, werden er 200 miljoen tokens beschikbaar gesteld voor €0,01 per stuk. Hierna werd er bij elk fase een nieuwe batch van 100 miljoen tokens uitgebracht en is de prijs langzaam verhoogd. 

Tijdens de laatste fase koop je de munt voor €0,03 per stuk waardoor de allereerste investeerders hun TAMA tokens al 3 keer zoveel waard hebben zien worden. 

Tamadoge Koers na de eerste listing

De presale van Tamadoge is nog niet eens afgelopen en toch zijn er al meerdere listings aangekondigd voor de munt. Waarschijnlijk kun je de token eerst bij de decentrale exchange Uniswap verhandelen, maar daarna staat de centrale exchange LBank klaar. 

Bij de eerste listing zal er ook voor het eerst een natuurlijke koers ontstaan voor Tamadoge die afhangt van de vraag naar en het aanbod van de tokens. Er kan een hoop gebeuren met de prijs van een cryptomunt na zo’n listing. 

In principe kan de vraag namelijk een stuk hoger worden omdat veel meer investeerders toegang krijgen tot de munt. Het is echter geen vast gegeven dat een munt gaat stijgen, ook een daling van de prijs zou zomaar kunnen. 

Mensen die al in de munt hebben geïnvesteerd krijgen met deze eerste listing namelijk ook voor het eerst de kans om de munt te verkopen. Ook het aanbod zou dus zomaar kunnen stijgen. 

Tamadoge koers verwachting 2023 

Een aantal crypto analisten zijn overtuigd van de mogelijkheden van Tamadoge, die als meme coin meer toepassing probeert toe te voegen aan de sector. Met een prijs van €0,03 en 2 miljard tokens wordt de munt gelanceerd met een marktwaarde van €60 miljoen. 

Dogecoin, een munt zonder toepassing, heeft een marktwaarde van 8 miljard. Als Tamadoge 50x zoveel waard zou worden, zit het nog niet eens op de helft van de marktwaarde van Dogecoin. 

Tamadoge is wat betreft het verloop van de koers natuurlijk ook afhankelijk van andere ontwikkelingen in de markt. De gehele cryptomarkt beweegt vaak als één geheel en het is lastig om deze ontwikkelingen in de marktwaardes te voorspellen. 

Voor Tamadoge geldt dat zolang de markt zich weer hersteld en stijgingen laat zien hoogstwaarschijnlijk ook Tamadoge in waarde zal gaan stijgen. Of het de 50x weet te behalen is afhankelijk van hoe snel het applicaties uit kan brengen en hoeveel mensen de spellen van Tamadoge gaan spelen. 

>>> Direct investeren in Tamadoge <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.