Bitcoin Koers

Crypto-analist Kaleo voorspelt 31% daling van BTC

De populaire crypto-analist, Kaleo, was eerder optimistisch over Bitcoin (BTC), maar heeft zijn standpunt inmiddels veranderd vanwege de prijsdaling van gisteren. Hij vertelde zijn 535.000 volgers op Twitter dat zijn eerdere oproep voor een Bitcoin-rally naar $28.000 momenteel niet meer geldig is. Kaleo denkt dat BTC klaar is voor een daling van 31% ten opzichte van de huidige prijs van $20.290. Hij zei:

“Niet leuk om dit te zeggen en ik heb mijn trots opzij gezet om het te zien, maar ik kies nu voor de bears. Het pad van $28.000 werd volledig ongeldig gemaakt met de lont van vandaag.”

De crypto-analist voegde een grafiek toe aan zijn tweet, waaruit blijkt dat de huidige prijsactie van Bitcoin op de marktstructuur aan het begin van het jaar lijkt. Toen stond BTC nog boven de $40.000 voordat het daalde naar de niveaus rond $30.000. Kaleo denkt dat BTC kan dalen tot $13.750.

Daarnaast gaf Kaleo aan dat de aandelenmarkt er ook extreem bearish uitziet na de dalingen van gisteren. Dit is allemaal het gevolg van de consumentenprijsindex (CPI) van de VS die er niet goed uitziet. Kaleo gaf het volgende aan:

“CPI was verschrikkelijk. Aandelen zien eruit als pure shit. Ik werd vervalst door de uitbraak, maar nadat ik wat tijd had genomen om door te kijken wat er de vorige twee grote etappes naar beneden is gebeurd, is de huidige prijsactie een bijna spiegel. Breakout, gevolgd door gewelddadige ommekeer die terugleidt naar een lagere steun.”

De CPI is een belangrijke statistiek voor handelaren aangezien het de inflatie in het land meet. De cijfers van gisteren gaven een stijging van de inflatie aan met 0,1%, na twee maanden van daling. Dit gegeven heeft handelaren op de markten zenuwachtig gemaakt vanwege de angst voor een renteverhoging van de Fed. Kaleo voegt eraan toe dat de zaken voor Bitcoin slechter kunnen worden als de S&P 500 zijn dieptepunt van september van 3.886,75 punten verliest:

“Als aandelen de bodem van 6 september verliezen, zie ik geen enkel verhaal dat leidt tot ontkoppeling van BTC en hoger klimmen.”

Voor Bitcoin zei Kaleo dat het te houden niveau $18.500 is:

“Als $18.500 verloren gaat, zou de liquidatiecascade lager helaas behoorlijk gewelddadig moeten zijn. Ik geloof nog steeds dat het verzamelen van BTC onder $20.000 en ETH onder $2.000 op de lange termijn vruchten zal afwerpen, en ik zal zeker kijken om elke beweging die we lager zien toe te voegen …

Een niveau lager vanaf hier betekent een nog legere tijdlijn. Het betekent meer sh*t van je vrienden en familie. Het betekent een langere weg naar herstel. Maar het betekent niet dat Bitcoin dood is. Wees geduldig, blijf spelen met hoge overtuigingen stapelen en waardeer de memes.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN