Whale-activiteit ziet er positief uit voor Bitcoin koers

De CEO van financiële adviesgigant deVere Group, Nigel Green, heeft onlangs aangegeven dat recente activiteit door Bitcoin (BTC) -whales hem optimistisch maakt over de korte termijn toekomst van de koningsmunt. Hij zei het volgende:

“Een van de redenen is omdat ik aan “whale spotten” doe. Whales zijn investeerders die gigantische crypto-houders zijn, die voldoende activa hebben om het potentieel te hebben om prijsbewegingen in gang te zetten.

In de afgelopen weken zijn er whales uitgestapt, wat tot gevolg heeft dat de marktprijs daalt, terwijl anderen schrikken en in paniek gaan verkopen. Hierdoor kunnen de grote spelers later meer en goedkoper terugkopen.

Ik heb het gevoel dat ze zich voorbereiden om de komende weken stappen te ondernemen om hun bezit aan te vullen.”

De CEO van de deVere Group gaf verder aan dat in de afgelopen vier weken het aantal Bitcoin-whale-adressen flink toegenomen is. Hij beschreef het als volgt:

“Er vindt ook andere opvallende whale-activiteit plaats. Het aantal nieuwe wallets met tussen de 10.000 en 100.000 Bitcoins is de afgelopen 30 dagen met 103 gestegen.”

Volgens Green worden Bitcoin en andere toonaangevende cryptocurrencies momenteel met korting verkocht en hebben ze opwaarts potentieel. Hij sloot af met:

“Ondanks de recente turbulentie geloof ik dat het traject van Bitcoin en andere grote crypto’s omhoog is. Daarom zie ik de huidige dip als een korting.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!