Bitcoin bodem dichtbij volgens Pantera Capital CEO

De Chief Executive Officer (CEO) van Pantera Capital kondigt aan in een interview dat de crypto bearmarkt bijna voorbij is en dat een nieuwe prijs rally aanstaande is. 

Dan Morehead is een gevestigde naam in de crypto industrie door zijn werk als CEO bij Pantera Capital, een van de grootste blockchain investering en activa management bedrijven in de industrie. In een interview met Bloomberg laat Dan weten dat hij verwacht dat de bodem van Bitcoin (BTC) nabij is. Zo geeft hij aan dat de sterke prijsfluctuaties normaal zijn in de crypto industrie en dat na een sterke prijs crash, zoals we zagen in 2018, grote prijsstijgingen te zien zijn. In Dan zijn woorden:

“We hebben drie grote bearmarkt cycli doorgemaakt. Ik denk eigenlijk dat we in juni de dieptepunten hebben bereikt en dat we op weg zijn naar de volgende bullmarkt. Het kan moeilijk zijn en het kan een tijdje duren, maar ik denk dat we op weg zijn naar de volgende etappe van een rally. ”

Het is duidelijk dat de markt zich in een moeilijke situatie bevindt maar de CEO van Pantera Capital geeft aan dat we aan het einde zitten van de negatieve prijs actie. 

Coinbase CEO verwacht nog geen bull rally

Niet iedereen in de industrie is even optimistisch als Dan. Zo geeft de CEO van Coinbase, Brian Armstrong, aan dat de bearmarkt nog zeker 18 maanden kan duren en dat ze zich voorbereiden op nog negatieve scenario’s. Het is duidelijk dat de meningen van verschillende prominente figuren in de industrie sterk verschillen en laat zien dat de cryptomarkt nog in een lastige pakket zit. 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!