Ethereum nieuws

Ethereum Merge kan voor ‘gratis geld’ zorgen, aldus Arthur Hayes

Arthur Hayes, bekend als de mede-oprichter van BitMEX, heeft in een nieuw interview op de Unchained Podcast het potentiële succes van een geforkte Ethereum-token, ondersteund door miners wiens bedrijfsmodel zal worden verlaten zodra Ethereum (ETH) overgaat naar proof-of-stake, geanalyseerd.

Volgens Hayes zal het op de lange termijn moeilijk zijn voor een geforkte versie van Ethereum om te gedijen, omdat het waarschijnlijk geen significante acceptatiegraad zal hebben. Hij gaf het onderstaande aan:

“De reden waarom Ethereum waardevol is, is omdat mensen het gebruiken, toch? En de meerderheid van de mensen die Ethereum gebruiken, zijn niet erg technologisch onderlegd. Dus als ik naar je toe kom en ik zei: ‘Hé, er is ETH proof-of-work en ETH proof-of-stake – welke wil je gebruiken?’

[De meeste mensen zouden zeggen] Ik weet het niet, wat betekent dat eigenlijk? Ik wil gewoon Ethereum gebruiken. Ik wil gewoon op MetaMask gaan en op Uniswap gaan en wat s**tcoins kopen … Ik wil deze nieuwe ETH in dat ecosysteem gebruiken en het is best cool. Ik kan gewoon in mijn browser gaan en naar MetaMask gaan en dingen doen.

Dus voor zover, van wat ik heb waargenomen, de serviceproviders of de grote gedecentraliseerde applicaties in Ethereum allemaal de proof-of-stake-fusie volgen. Ze volgen geen proof-of-work.

Sommige van de belangrijkste stablecoins, zoals ik denk Tether en USDC, zijn naar buiten gekomen en zeiden dat we geen proof-of-work volgen. Dus sommige van de belangrijkste troeven, enkele van de belangrijkste services waarmee de gemiddelde gebruiker communiceert, zullen deze andere verandering niet ondersteunen. Dus waar komen de gebruikers vandaan?… De conclusie is: ze zullen geen gebruikers hebben.”

Als een geforkte token wordt gelanceerd wanneer Ethereum overschakelt naar proof-of-stake, wat naar verwachting over ongeveer een week zal gebeuren, is iedereen die ETH bezit in de positie om een ​​gelijk aantal geforkte tokens te ontvangen. Hayes zei dan ook dat dit een potentiële handelsmogelijkheid biedt voor beleggers. Hij gaf het volgende aan:

“Misschien hebben ze een aantal mensen die het willen ruilen, zoals ik, omdat het interessant is. En als het een waarde boven nul heeft, is het gewoon gratis geld…

Ik denk dat je een soortgelijk soort analyse van Bitcoin Cash en sommige van deze andere zou kunnen hebben – ga terug naar alle verschillende Bitcoin-forks die plaatsvonden toen we het hadden over het blokgrootte-debat in 2017. Hoeveel daarvan hebben echt heel veel gedaan? goed in een prijsprestatie versus het actief dat ze vanaf die periode moesten verdringen, Bitcoin? En het antwoord is geen van hen omdat het de gebruikers niet kan schelen …

Als ik een proof-of-work munten krijg, zal ik proberen ze op een zeer geschikt moment te verkopen. Misschien is dat zodra ze uitkomen. Misschien is het dat niet. Ik weet het niet. Het hangt af van de hash rate, waar ze op verschillende beurzen handelen.

Het is zo’n interessante handelsmogelijkheid en er gewoon voor zorgen dat je helemaal klaar bent om te gaan en naar de derivaten en spot te kijken [is de sleutel]. Er zullen overal verkeerde prijzen zijn, ervan uitgaande dat dit gebeurt … En uiteraard zullen de gecentraliseerde spotbeurzen dit moeten ondersteunen. Of ze daar nu dezelfde trek in hebben als in 2017, weet ik niet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN