Ethereum koers

ETH kan een rally verwachten ondanks wat er gebeurt met The Merge

Een populaire crypto-strateeg heeft gezegd dat Ethereum (ETH) en de crypto-markten deze maand goede rally’s kunnen veroorzaken, ongeacht wat er gebeurd met de invoering van The Merge. Cred merkte op in een nieuwe strategiesessie dat de fusie op dezelfde dag gepland staat als de bekendmaking van de laatste inflatiecijfers.

“Een korte opmerking over het hele samenvoeg gebeuren. De fusie zou live gaan op dezelfde dag dat we de Amerikaanse CPI (consumentenprijsindex) en inflatiegegevens ontvangen. Ik denk echt dat de inflatiegegevens de markt zullen sturen en dat de correlatie die we hebben met aandelen de bestuurder zal zijn.

Als het een milde verrassing is en als de gegevens goed zijn en we kunnen verwachten dat de Fed haar standpunt zal versoepelen, dan denk ik dat ETH en risico-activa daar massaal van zullen stijgen.

Als het hawkish of zelfs neutraal is om eerlijk te zijn of geen verandering in toon, dan zie ik niet echt een grote verandering in de omstandigheden en zie ik er waarschijnlijk nog steeds schokkerig en downtrendy uit. Dus ik denk dat het een beetje een afleiding is, alleen al op de samenvoeging als een evenement.”

Cred gaf ook aan dat handelaren de opkomst of ondergang van de crypto-markten waarschijnlijk zullen toeschrijven aan de fusie in plaats van te kijken naar macro-economische gegevens.

“Ik denk dat de reden waarom de fusie op de voorgrond kwam, is omdat de tijd dat het populair werd, ook de tijd was dat we die grote tegentrendrally in aandelen hadden en dat ons rendement in ETH een boost gaf omdat al dat crypto-geld op zoek was naar een bounce vanwege macro en toen was ETH het beste doelwit voor die bounce.

Ik denk dat het in dit geval een vergelijkbaar scenario is, waarin inflatiegegevens de markten gaan sturen en als ETH daardoor daalt, zal iedereen zeggen: ‘O, kijk, de fusie is ingeprijsd. Het was duidelijk.’ Als je niet dumpt, zullen mensen zeggen: ‘De fusie was niet ingeprijsd en het is nog maar het begin.’

Ik denk niet dat het veel met de fusie te maken heeft. Het is daar een valse causaliteit. Voor mijn geld zijn het in ieder geval de grotere stromen, de macrohandel, die de leiding hebben.”

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor $1.518 met een daling van meer dan 8% op de dag.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN