Verenigd Koninkrijk FCA

Pro-Bitcoin Liz Truss wint verkiezingen in het VK

Mary Elizabeth Truss is aangekondigd als de 56e premier van het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. De conservatieven zijn er in geslaagd om een derde vrouw aan te stellen voor het premierschap in tegenstelling tot de Labour Party, die er nog geen heeft afgeleverd.

Sir Graham Brady, de voorzitter van het Comité van 1922, kondigde aan dat 172.000 stemmen waren uitgebracht door conservatieve partijleden met een opkomst van 82%. Rishi Sunak kreeg iets meer dan 60.000 stemmen, terwijl Liz Truss iets meer dan 81.000 stemmen kreeg. Zo werd ze aangekondigd als de nieuwe leider van de conservatieve partij en de nieuwe Britse premier.

Niet veel mensen dachten dat Truss in staat was om te winnen en werden verast dat zij de laatste twee haalde. Na de winst wacht haar nu de taak om de kabinetspositie te behouden en het land te leiden door de lastige issues van het Verenigd Koninkrijk.

Een van haar plannen is om een belastingverlaging door te voeren en meer te gaan uitgeven in een poging om de economie op het snelle groeipad te krijgen. Haar belangrijkste prioriteit is om een ​​BBP-stijging van gemiddeld 2,5% per jaar te zien, aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van 1% sinds 2008.

De economie is nu de prioriteit van het Verenigd Koninkrijk nu dat twee decennia van oorlogen voorbij zijn. Dat maakt haar de dame met een plan, terwijl de Russen haar voor de grap de Iron Lady noemden nadat Truss een tank in Estland had bestuurd die Rusland waarschuwde net voordat Poetin Oekraïne binnenviel.

Het is daarnaast niet duidelijk hoeveel crypto zal voorkomen in haar ambities om de groei op gang te brengen, maar in 2018 zei de nieuwe premier:

“We moeten cryptocurrencies verwelkomen op een manier die hun potentieel niet beperkt. Bevrijd vrije ondernemingsgebieden door regels die de welvaart inperken op te heffen. #PolicyExchange #futureoffreedom #shakeup.”

Ze zal de steun hebben van de ambtenaren van de Treasury als het om crypto gaat, en misschien zelfs nog breder nu Dominic Cummings, haar waarschijnlijk niet zal vergezellen. Om te beginnen zal de gewone burger ook de volledige steun van het land hebben op een zeer beslissend moment, en niet alleen voor de Britse economie, maar mogelijk die van het hele westen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN