Bitcoin analyse

Dit is waar Bitcoin meestal zijn bodem vindt, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist, Rekt Capital, heeft recentelijk aan zijn ruim 320.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij heeft vastgesteld wanneer de Bitcoin koers de neiging heeft om uit te bodemen tijdens een bearmarkt. Hij gaf aan dat BTC snel zijn bodem nadert, die historisch gezien ongeveer een jaar na de vorige piek bereikt wordt. Hij tweette het volgende:

“Historisch gezien hebben BTC-bearmarkten de neiging om hun absolute bodemprijs ongeveer 365 dagen na de vorige piek in de bullmarkt te vinden. Het is bijna 300 dagen geleden sinds de piek van de bullmarkt, dus als de geschiedenis zich herhaalt, is de BTC-bodem nog minstens twee maanden verwijderd.”

De analist merkte verder op dat het beleggerssentiment rond BTC momenteel erg negatief is, iets waar handelaren van zouden moeten profiteren. Hij vervolgde met:

“BTC komt steeds dichter bij het beëindigen van de neerwaartse trend van de bearmarkt en bereikt langzaam het punt van maximale financiële kansen. Paradoxaal genoeg is dit de tijd waarin de meeste beleggers het meest neerslachtig, angstig en pessimistisch zijn over BTC.”

Rekt Capital sloot zijn betoog af door te stellen dat het belangrijk is voor beleggers om een ​​proactieve investeringsmentaliteit te behouden in plaats van een passieve. Hij zei het onderstaande:

“De vraag zou niet moeten zijn ‘gaat BTC naar nieuwe dieptepunten?’ De vraag zou moeten zijn ‘wat zal ik doen als BTC naar nieuwe dieptepunten gaat?’

De eerste vraag vertegenwoordigt een reactieve, passieve investeringsmentaliteit. De tweede vraag vertegenwoordigt een meer proactieve, empowerende investeringsmentaliteit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN