Ethereum

Ticketmaster kiest Flow-blockchain voor NFT-activiteiten

Ticketmaster Entertainment, Inc. kondigde onlangs aan dat organisatoren van evenementen binnenkort non-fungibele token (NFT) tickets zullen kunnen uitgeven door gebruik te maken van de Flow-blockchain. Dit nieuws komt nadat Ticketmaster in november vorig jaar verklaarde dat het samenwerkte met Polygon (MATIC). Sinds Super Bowl LVI werkt het bedrijf echter in plaats daarvan nauw samen met het door Dapper Labs beheerde Flow.

Al 5 miljoen NFT’s uitgegeven

Zoals gedetailleerd in een rapport van 31 augustus 2022, zullen organisatoren van evenementen binnenkort NFT’s kunnen creëren met behulp van de blockchain-technologie van Flow. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen ze NFT’s maken die tickets of memorabilia voorstellen die met hun evenement(en) te maken hebben, evenals VIP toegang en beloningen. Het rapport merkte op dat Ticketmaster al 5 miljoen NFT’s heeft uitgegeven via het Flow-netwerk.

The Black Crowes, het Apollo Theater, en Gavin DeGraw zijn slechts enkele van de klanten die NFT’s gebruikt hebben. Aanvankelijk was Ticketmaster van plan Polygon te gebruiken, maar in februari schakelden ze voor Super Bowl LVI kaartjes over op Flow.

Flow is een grote speler in de markt

Volgens de NFT data aggregator cryptoslam.io heeft de Flow-blockchain het op drie na grootste aandeel in NFT verkopen onder 19 verschillende blockchains aller tijden. De Flow-blockchain heeft $1.098.215.401 aan totale all-time NFT aankopen gedaan. Volgens de 30-dagen statistieken staat Flow op de vijfde plaats achter Immutable X, dat een verkoopstijging van 417 procent zag ten opzichte van de vorige maand.

Op woensdag bevestigde Flow tevens de overeenkomst met Ticketmaster via een tweet aan zijn volgers. “Het is een spannende dag voor liefhebbers van live-evenementen,” verklaarde het bedrijf. “[Ticketmaster] evenementplanners kunnen nu digitale aandenkens geven [gemaakt op Flow].”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN