Cardano koers

Cardano verslaat Bitcoin op het gebied van merkintimiteit

Een nieuw rapport van het in New York gevestigde reclamebedrijf, MBLM, dat zichzelf beschouwt als een “bureau voor merkintimiteit”, vergeleek meer dan 600 merken in 19 sectoren door kunstmatige intelligentie te gebruiken om meer dan 1,4 miljard woorden op internet te analyseren.

Kijkend naar de crypto-ruimte, zei het bedrijf dat de best presterende troef in termen van merkintimiteit het smart contractplatform Cardano (ADA) is. Het gaf aan dat Cardano meer contact maakt met gebruikers dan enig ander crypto-activum in de ruimte. Het zei het volgende:

“Nieuwe entry Cardano is niet alleen het hoogst gerangschikte cryptomerk, maar ook het best presterende merk voor financiële diensten in onze studie, met een 26e plaats in het algemeen.”

Bron: MBLM

Volgens het bedrijf presteren merken met een sterke emotionele band met hun klanten of gebruikers doorgaans beter dan de aandelenmarkt. MBLM zei ook dat intieme merken “superieure resultaten hebben geleverd op het gebied van winst en voorraad.”

In termen van de totale sector meldt MBLM dat crypto de op achtste hoogste merkintimiteit heeft van alle onderzochte industrieën. Crypto zit achter respectievelijk media en entertainment, tech en telecom, retail, automotive, gaming, consumentengoederen en kleding.

Crypto stond voor op tal van opmerkelijke industrieën, waaronder gezondheid en hygiëne (9e), sportcompetities (10e), schoonheids- en persoonlijke verzorging (11e), financiële diensten (14e), apps en sociale platforms (15e) en reizen (19e).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN