Ethereum

Ethereum koers kan zijn momentum verloren hebben tot de upgrade, aldus Bank of America

Volgens de vrijdag notitie van Bank of America (BofA) lijkt het erop dat de Ethereum (ETH) prijsstijging van half juli tot half augustus zijn hoogtepunt heeft bereikt. De technische upgrade zal Ethereum omvormen tot een Proof-of-Stake (PoS) netwerk en klaarmaken voor de toekomstige upgrades van het netwerk, volgens de notitie van BofA. Dit zal investeerders helpen de vertakkingen van de Merge beter te begrijpen. Tenzij ETH zijn huidige uitdagingen namelijk overwint, verwacht de investeringsbank dat andere blockchains zoals Binance Smart Chain (BSC), Tron (TRX), Avalanche (AVAX), en Solana (SOL) marktaandeel gaan verwerven.

Ethereum gaat overstappen op Proof-of-Stake

Alkesh Shah, een analist bij BofA, schreef in een notitie aan investeerders dat “investeerders waarschijnlijk inzagen dat Ethereum’s schijnbaar op handen zijnde overschakeling op Proof-of-Stake noch schaalbaarheidsproblemen noch hoge transactiekosten zou oplossen.” Ether, de eigen munteenheid van Ethereum, is getuige geweest van een kortstondige waardestijging, mogelijk als gevolg van de Samenvoeging. Traders hebben echter opgemerkt dat de langetermijnvooruitzichten van het activum nog steeds somber zijn vanwege de slechte macro-economische vooruitzichten en technische indicatoren voor Bitcoin (BTC) die wijzen op een daling.

Ethereum Merge

In een notitie aan cliënten zei Alkesh Shah van BofA dat beleggers misschien ingezien hebben dat Ethereum’s veronderstelde overstap naar Proof-of-Stake de problemen van het netwerk met schaalbaarheid of hoge transactietarieven niet zal oplossen. De Merge kan een stijging op korte termijn voor de Ethereum koers veroorzaakt hebben, maar handelaren denken dat de vooruitzichten van het activum op lange termijn somber zijn door macro-economische factoren en negatieve technische indicatoren voor Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN