Binance Card

Binance nog steeds de koning onder de cryptocurrency-beurzen

Binance is ontegenzeggelijk een van de bekendste cryptocurrency-beurzen op de markt. De populariteit van Binance op zich impliceert dat het de meest gebruikte cryptocurrency-exchange ter wereld is, en de website-statistieken hebben dit feit nu ook bevestigd.

Het aantal websitebezoeken in de voorafgaande 90 dagen bedroeg 300 miljoen, volgens SimilarWeb. De cryptobeurs had bijna twee keer zoveel verkeer als de op een na grootste gerangschikte beurs. De statistieken van Binance kwamen daarentegen niet allemaal uit Westerse landen; Turkse gebruikers waren het meest actief. De Filippijnen, Rusland, Argentinië en Brazilië behoorden tot verschillende niet-Engelssprekende naties die veel belangstelling toonden. Dit impliceert dat niet-Engelssprekende landen ook veel gebruik maken van de beurs.

Coinbase was de op een na populairste beurs, met meer dan 120 miljoen website bezoeken in de voorafgaande 90 dagen. De cryptobeurs trok daarentegen meer aandacht van Westerse naties dan van Binance.

Indodax, een Indonesische exchange, Uniswap, en andere nationale exchanges blijken populairder te zijn dan Bitstamp, BitMEX, en Gemini. Deze gegevens komen van de laatste 90 dagen waarin deze beurzen in totaal 13 miljoen bezoeken hadden.

OpenSea populairder dan cryptocurrency-beurzen

OpenSea’s overheersing wat betreft NFT’s is nauwelijks verrassend als je naar de gegevens kijkt. In de afgelopen 90 dagen bedroeg het bezoek aan de OpenSea website 158 miljoen, tegen de 30 miljoen van Coinbase.

Hoewel de NFT markt de afgelopen maanden een daling van het handelsvolume heeft gezien, zijn gebruikers nog steeds geïnteresseerd in de ruimte en controleren ze regelmatig de platforms voor hun NFT’s. Dit spreekt uiteindelijk van de belangstelling die ondanks de dalingen blijft bestaan.

Met 28 miljoen bezoeken plaatst MEXC ook hoog op de lijst. Waarschijnlijk heeft het gebrek aan KYC-eisen van het platform (dat tot 20 BTC opnames zonder identificatie mogelijk maakt) bijgedragen aan zijn populariteit.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN