educatie

Tweederde van investerende ouders en afgestudeerden in de VS wil crypto-educatie op school

Tweederde van de ouders en afgestudeerden die kennis hebben of betrokkenheid hebben bij crypto in de Verenigde Staten, geloven dat crypto op scholen zou moeten worden onderwezen. Volgens hen kunnen studenten op deze manier leren over de toekomst van de economie, aldus een nieuwe studie.

In de onlangs vrijgegeven studie werd ontdekt dat 64% van de ouders en 67% van de ondervraagde afgestudeerden van mening waren dat cryptocurrencies een onderdeel zouden moeten zijn van verplicht onderwijs. De groepen hadden net een andere kijk op blockchain, de Metaverse en non-fungible tokens (NFT’s). Ongeveer 40% was van mening dat deze onderwerpen ook in het curriculum zouden moeten worden opgenomen.

De ondervraagden werden van tevoren gescreend om erachter te komen of zij over genoeg kennis beschikten. Iemand die de onderwerpen niet goed begreep, werd gediskwalificeerd. In totaal zijn er 884 ouders en 210 afgestudeerden ondervraagd.

De resultaten komen te midden van het toenemende bewustzijn en de acceptatie van cryptocurrencies in de Verenigde Staten. Volgens data-onderzoekscentrum Pew heeft ongeveer 88% van de Amerikanen op zijn minst gehoord van cryptocurrencies, terwijl 16% van de inwoners van de VS op enig moment in hun leven cryptocurrencies heeft geïnvesteerd of verhandeld.

Ook bleek uit het onderzoek dat zowel de ouder als de afgestudeerden die in crypto hebben geïnvesteerd, waarschijnlijk geld bijdragen aan crypto-educatie. Hierbij heeft driekwart van de ouder gemiddeld $766 bijgedragen aan de crypto-educatie van hun kinderen. Daarnaast hebben de meer dan driekwart van de afgestudeerden gemiddeld $1.086 uitgegeven aan onderwijs.

De University of Connecticut en de Arizona State University behoren tot de in de VS gevestigde hogescholen die inleidende cursussen hebben geïntroduceerd over blockchain-technologie en crypto-applicaties. Volgens professor Marianne Lewis uit Connecticut is de optionele cursus van 14 weken van haar universiteit ontworpen om studenten te helpen te leren hoe ze cryptocurrencies kunnen beheren en hoe dergelijke digitale activa onze economie beïnvloeden. Ook zijn prestigieuze universiteiten, zoals Massachusetts Institute of Technology (MIT) en Harvard University, begonnen met het aanbieden van soortgelijke cursussen.

Bovendien bleek dat beide groepen het erover eens waren dat leren over de toekomst van de economie het belangrijkste was, net als een middel om investeringen te diversificeren, kansen te creëren en een investeringsgeest te ontwikkelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN