Bitcoin games

Epic Games verstrekt financiering aan blockchain-game

Epic Games heeft een financiering verstrekt aan Grease Monkey Games, een Australische indiestudio die een dochteronderneming is van Animoca Brands, zodat ze Torque Drift 2, een op blockchain gebaseerd racespel, kunnen maken.

Epic Games, dat bekend is geworden van spellen zoals Unreal, Rocket League, Gears of War en Fortnine, hebben het team een ​​Epic MegaGrant toegekend, die zal worden gebruikt om het spel te ontwikkelen.

De Unreal Engine gebruiken

Sinds het debuut in de game Unreal uit 1998, is de Unreal Engine van Epic Games, een 3D-computergraphics-game-engine, op een groot aantal verschillende gebieden gebruikt. In een verklaring van donderdag door Animoca Brands zei dat de Epic MegaGrant, die misschien wel $500.000 waard is, zal worden gebruikt om een ​​game te maken met een niveau van realisme dat vergelijkbaar is met eerdere triple-A-titels die zijn gebouwd met behulp van de Unreal Engine.

De financiering van Epic Games weerspiegelt een ongewoon sterke blijk van vertrouwen vanuit de conventionele game-industrie. Het programma stimuleert de ontwikkeling van opmerkelijke, originele werken. Gefinancierde projecten moeten worden gebouwd met de Unreal Engine van Epic Games, waar titels als Assassin’s Creed, de Batman Arkham-serie en nog veel meer spellen op gebouwd zijn.

Met behulp van de MegaGrant kan het bedrijf geheel nieuwe driftmechanismen voor Torque Drift 2 creëren. Hierdoor kan het bedrijf de meest authentieke driftgame ooit maken. De videogame vertegenwoordigt de toekomstige generatie race-items die op de blockchain zullen worden gebouwd. Bovendien werkt de game uiteraard met NFT’s die in-game items vertegenwoordigen, waardoor spelers echt eigenaar zijn van hun items.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN