Altseason

Huidige markt biedt koopkansen, aldus Arthur Hayes

De koersen van zowel Bitcoin (BTC) als Ethereum (ETH) zijn de afgelopen dagen flink gezakt na het behalen van meermaandelijkse hoogtepunten. Dit resulteerde in een soort domino-effect en kostte de gehele cryptocurrency-markt een verlies van meer dan $150 miljard. De grote vraag is echter of dit een goed moment is om te kopen of dat je beter kan wachten op een grotere daling. De voormalig CEO van BitMEX, Arthur Hayes, gelooft dat er momenteel kansen op de markt liggen.

Tijd om te kopen volgens Hayes

In zijn laatste Twitter-thread over de prijsacties op de cryptomarkt, begon de mede-oprichter van BitMEX zijn bijna 300.000 volgers te vragen of ze een kortetermijn- of een langetermijnstrategie hebben met betrekking tot investeren in digitale activa.

Als ze hier voor de korte termijn zijn, is de prijsactie “lelijk”. In de tegenovergestelde situatie zou het kunnen betekenen dat je als investeerder de markt verkeerd leest. In dit geval hebben beleggers volgens Hayes drie opties: “bedekken, vastzitten of meer toevoegen”.

Hij is van mening dat alleen degenen die hun beleggingsthese fundamenteel hebben veranderd, de markt moeten verlaten. Hij gaf als voorbeeld Ethereum en de aankomende upgrade en beweerde dat als het langverwachte evenement om de een of andere reden wordt geannuleerd, hij zich zorgen zal maken over zijn positie.

Aangezien dit niet het geval is, en de samenvoeging nog steeds gepland staat om in de komende weken plaats te vinden, blijft Hayes een gelovige in het op een na grootste blockchain-protocol en suggereerde hij dat “het misschien tijd is om te gaan winkelen.”

De fusie zal ETH tot een succes maken

Hayes lijkt inderdaad behoorlijk optimistisch over de update naar ETH 2.0 – het evenement dat Ethereum eindelijk zal zien overgaan van de energie-intensieve PoW naar de meer natuurvriendelijke PoS. In een recente blogpost zei de mede-oprichter van BitMEX dat hij gelooft dat er een verkoop-het-nieuws-moment zou kunnen zijn, wat betekent dat de prijs op korte termijn zou kunnen terugkeren, maar het zou uiteindelijk positief zijn voor langetermijnbeleggers. Hij vergeleek de fusie dan ook met de halvering van Bitcoin en suggereerde dat ETH op dezelfde manier zou kunnen stijgen als BTC in het verleden heeft gedaan. Hij zei het volgende:

“Als de fusie succesvol is … zullen handelaren vandaag ETH kopen, wetende dat hoe hoger de prijs gaat, hoe meer het netwerk zal worden gebruikt en hoe meer deflatoir het zal worden, waardoor de prijs hoger wordt, waardoor het netwerk meer wordt gebruikt, en enzovoort, enzovoort. Dit is een virtuele cirkel voor de bulls.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN