Bitcoin prijs

CryptoCoinTalk: Wat kunnen we verwachten van Bitcoin?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Hoewel de grote indexen als de S&P500 en de NASDAQ doordenderen en ook Ethereum (ETH) het erg goed doet (met de Merge in aantocht) blijft Bitcoin verrassend mak. Wellicht heeft dat alles te maken met Ethereum die het gros van de aandacht momenteel naar zich toe trekt in aanloop naar de Merge, wat toch een vrij significant event is. Het zou mooi zijn dat de koning van de markt zich na de Merge hype weer laat gelden als dat geld weer (deels) gaat wegvloeien uit Ethereum. We gaan vandaag kijken naar hoe Bitcoin ervoor staat en wat van belang is om vast te houden.

Daggrafiek

Op de weekgrafiek is er de afgelopen tijd vrij weinig veranderd, dus dat vereist ook geen toelichting. Op de daggrafiek zien we dat de Bitcoin koers duidelijk kracht aan het verliezen is. Het faalt om higher highs neer te zetten en heeft de liquiditeit aan de bovenkant opgehaald en lijkt nu op weg om wat lagere levels terug te gaan testen. Daarbij is de low op $22.400 belangrijk om vast te houden. Als de Bitcoin koers dat doet, mogen we verder omhoog kijken naar de high op $25.211. Als het de low verliest is de volgende halte $20.706. Beide lows zijn gearceerd met een cirkel.

4-uur-grafiek

De bias is duidelijk omlaag. De Bitcoin koers maakt duidelijk lower lows en lower highs en haalt telkens de liquiditeit aan de bovenkant weg. Wij zijn momenteel ook hoofdzakelijk short georiënteerd en dus willen we graag in een positie komen bij eventuele stijgingen, met als hoofdtargets de range low op $23.182 en de lows op $22.664 en $22.400.

Conclusie

Kortom, op de korte termijn ziet de Bitcoin koers er niet sterk uit. Er lijkt een rotatie plaats te vinden en dus kijken wij verder omlaag naar lagere prijzen. Geen man overboord, want na een 43% stijging mag er best een terugtest gemaakt worden. Bij voorkeur houden we wel zo hoog mogelijk vast, omdat dat sterkte laat zien. Trade safe!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN