Bitcoin zal een vraagschok ervaren, aldus Anthony Scaramucci

Voormalig communicatiedirecteur van het Amerikaanse Witte Huis, Anthony Scaramucci, heeft in een interview met CNBC’s Fast Money aangegeven dat hij gelooft dat Bitcoin (BTC) solide fundamenten heeft die de vraag in de toekomst zullen stimuleren. Scaramucci werd gevraagd om te speculeren over de algemene toestand van crypto, waarop hij met het volgende antwoordde:

“Nou, kijk – er zijn een paar positieve punten. De minpunten waren duidelijk een combinatie van fraude en buitensporige hefboomwerking in het systeem terwijl de Fed de rente verhoogde, dus die mensen werden gepakt. En het veroorzaakte, denk ik, een technische overselling van Bitcoin en Ethereum. De bounce die je nu ziet, is een combinatie van fundamenteel kopen en wat short dekking.

De CEO van Skybridge Capital zei vervolgens dat twee factoren een aanstaande vraagschok betekenen voor de nummer één cryptpcurrency volgens marktkapitalisatie. Hij zei het volgende:

“Sinds we elkaar voor het laatst hebben gesproken, zijn er twee belangrijke dingen gebeurd aan de institutionele kant. Nummer één: Fidelity staat toe dat hun 401 (k) -producten Bitcoin aanbieden, Skybridge is daar net op overgeschakeld … En nummer twee: vorige week zei BlackRock, naast de samenwerking met Coinbase in hun Aladdin-risicobeheerprogramma, BlackRock zei dat ze een privétrust gaan aanbieden die hun klanten de kans geeft om rechtstreeks in Bitcoin te investeren.

Dus voor mij denk ik dat deze dingen die nu gebeuren een vraagschok voor Bitcoin zullen veroorzaken. Dus er is gewoon niet veel aanbod van Bitcoin, dus ik denk dat we aan het eind van het jaar een rally gaan maken voor Bitcoin, en ik denk dat mensen gewoon gek worden tijdens marktgeweld als je wilt … “

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!