Bitcoin

InvestAnswers van mening dat Bitcoin naar de $100.000 kan

Altcoins presteren ten opzichte van Bitcoin (BTC) erg goed en een populaire analist is dan ook onder de indruk, maar gelooft nog wel dat de grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie nieuwe all-time highs kan behalen.

InvestAnswers heeft onlangs aan zijn 443.000 abonnees op YouTube verteld dat 94% van de altcoins beter presteren dan Bitcoin op de BTC Dominance-grafiek. Hij gelooft er ook in dat BTC weer klaar is om te stijgen. InvestAnswers zei het volgende:

“Als 75% van de top 50-munten de afgelopen 90 dagen beter presteren dan Bitcoin, wordt het alt-season en zitten we ver boven de 75%, dus dat is behoorlijk onthutsend.”

“Behoorlijk indrukwekkend, maar alles wat omhoog gaat, komt naar beneden, dus verwacht dat de Bitcoin Dominance binnenkort weer zal stijgen. We zien dat nu al gebeuren terwijl we spreken … dus verwacht dat alles schokkerig zal zijn als we verder gaan. “

De BTC Dominance-grafiek toont aan hoeveel de marktkapitalisatie is van BTC ten opzichte van het totaal aan marktkapitalisatie van de markt. Als de Dominance van BTC stijgt, is BTC sneller aan het stijgen dan de rest van de markt. Meestal gaat dit gepaard met verliezen voor de meeste altcoins. Als de Dominance van BTC daalt, gaat dit meestal gepaard met winsten voor altcoins omdat BTC dan relatief marktkapitalisatie verliest ten opzichte van andere tokens.

Vervolgens heeft InvestAnswers de recente cijfers van Mike McGlone, een senior grondstoffenstrateeg bij Bloomberg Intelligence, besproken. McGlone gelooft dat de dalende prijzen de prijs van olie tot onder de $50 per vat kan brengen. De deflatoire druk zal daarna goud boven de $2.000 per ounce duwen. Ook zal Bitcoin dan naar de $100.000 kunnen gaan, aldus McGlone. Over de voorspellingen van McGlone zei InvestAnswers het volgende:

“Hier heb ik enkele uitbreidingsregels toegevoegd over hoe dat mogelijke pad naar $100.000 zou kunnen zijn.”

“Wanneer zouden we daar kunnen komen? Misschien tegen de zomer van 2023. Wie weet? Het zou er ongeveer zo uitzien. Maar eerst moeten we terug naar het hoogste niveau ooit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN