Reddit token

FTX en Reddit slaan handen ineen om Community Points toegankelijk te maken

De populaire cryptocurrency-beurs FTX is een samenwerking aangegaan met social media-gigant Reddit om de gebruikers van de laatstgenoemde in staat te stellen Ethereum (ETH) rechtstreeks op zijn platform te kopen door middel van FTX Pay, het product van de beurs waarmee verkopers betalingen in cryptocurrencies en fiat kunnen accepteren.

Volgens een aankondiging zullen Reddit’s Community Points worden geïntegreerd op FTX in verschillende markten, waaronder de Verenigde Staten en de Europese Unie, en zal FTX Pay worden gebruikt als een “white-label betalings- en uitwisselingsoplossing om gebruikers te ondersteunen bij het verdienen en gebruiken van Community Points.”

De aankondiging geeft aan dat Reddit Community-punten een “reputatiemaatstaf in gebruikersgemeenschappen zijn. In subreddits worden ze weergegeven naast gebruikersnamen.” Hoe meer community-punten een gebruiker heeft, hoe meer hij zich onderscheidt van de rest, voegt het toe.

Hoewel de ontwikkeling verrassend lijkt, maakt het deel uit van een bredere push van Reddit om blockchain-technologie, cryptocurrencies en non-fungible tokens (NFT’s) te integreren in het social media-platform nadat het bedrijf zijn Community Points-systeem in 2020 lanceerde.

Volgens de aankondiging bestaan ​​de Community Points op de Arbitrum Nova-blockchain, een Ethereum-schaaloplossing, wat betekent dat gebruikers “hun reputatie overal mee naartoe kunnen nemen waar ze op internet worden herkend”. Dit betekent dat andere applicaties in de toekomst ook Community Points kunnen gebruiken.

Met de Ethereum-aankoopoptie van FTX Pay kunnen gebruikers ETH rechtstreeks vanuit de Reddit-app kopen, zodat ze later transactiekosten kunnen betalen om hun Community Points naar andere platforms te verplaatsen. De integratie stelt niet-crypto-savvy Reddit-gebruikers in staat om cryptocurrency te kopen en hun Community Points gemakkelijk te verplaatsen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN