Bitcoin Nigeria

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers blijft op schema voor $28.800!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers doet wat het moet doen. Na het positieve nieuws uit Amerika omtrent inflatiecijfers (CPI) zetten de verschillende markten de trend omhoog voort en daarmee ligt de Bitcoin koers dus nog altijd mooi op koers voor het target waar we al zo lang over praten, die $28.800! We gaan vandaag weer kijken naar een nieuwe Bitcoin koersupdate! Lees snel verder!

Weekgrafiek

Het weekbeeld blijft onveranderd. Zo lang er geen wekelijkse candle closes onder die $17.600 (onderkant grijze zone) ontstaan blijven wij bullish op de korte en middenlange termijn. Het main target is $28.800. Dit is de onderkant van de range waar we een jaar lang in hebben vertoefd. Daar vlak boven ligt nog een wekelijkse supply op $29.157-$32.400. Dit is een sterke resistance zone. Mochten we een wekelijkse candle close gaan krijgen boven de $32.400 kijken we vele malen hoger, naar $48.000 en wellicht zelfs veel hoger. Maar dit alles komt dus pas in beeld bij een wekelijkse candle close boven de $32.400. We bekijken het rustig van level tot level.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Ook op de daggrafiek ziet het er nog erg goed uit. Weinig redenen tot zorgen tot nu toe. Als we een sterke dagelijkse candle close gaan neerzetten rond $25.000 of hoger kun je daarna op de pullback zelfs kijken naar een interessante long kans, op de dagelijkse demand op $23.933-$22.865. Main targets zijn de $26.700 en de $28.800.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, vooralsnog is er weinig reden tot zorgen. Het ziet er erg sterk uit, de trend is omhoog en zo lang dit het geval is blijven de longs ook sterk de voorkeur houden boven shorts. The trend is your friend!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN