Crypto Uitleg

Investeringslegende waarschuwt voor investeren in cryptocurrencies

De bekende investeringslegende Jim Rogers heeft in een nieuw interview met Bloomberg Crypto investeerders gewaarschuwd dat cryptocurrencies op een dag volledig door de overheid kunnen worden gecontroleerd. Hij gaf aan dat digitale valuta op een dag “overheidsgeld” zullen worden, wat betekent dat bureaucraten en politici zullen dicteren hoe ze kunnen worden gebruikt. Hij zei het volgende:

“Veel mensen die ik ken investeren in crypto en hebben plezier en verdienen geld. Velen zijn al verdwenen en zijn naar nul gegaan.

Mijn vrouw heeft zelfs geïnvesteerd in cryptovaluta, maar ik investeer er niet in omdat de bulls zeggen dat het geld zal worden, en mijn antwoord daarop is, als en wanneer al ons geld op onze computer staat, zal het geld van de overheid worden.

Als de Amerikaanse regering zegt ‘Oké, dit is nu geld’ en elke regering werkt aan cryptogeld, dan zullen ze niet zeggen ‘Dit is geld, maar als je dat [andere] geld wilt gebruiken, kun je dat geld ook gebruiken’.

Zo denken bureaucraten niet. Zo denken politici niet. Ze willen controle. Ze willen alles regelen.”

In zijn bovenstaande betoog verwees de belegger naar de aanstaande release van talrijke CBDC’s, die digitale activa zijn maar niet noodzakelijk cryptocurrencies, vrijgegeven door centrale banken of andere gecentraliseerde financiële instellingen die zullen worden ondersteund met de officiële valuta van de overheid.

Tijdens zijn interview heeft Rogers echter niet aangegeven of hij het uitsluitend over CBDC’s heeft of over zowel centrale bankvaluta’s als gedecentraliseerde cryptocurrencies. Technisch gezien heeft een derde partij geen toegang tot uw niet-bewarende koude portemonnee vanaf uw pc als deze niet is geïnfecteerd met malware die zich richt op cryptocurrency-portefeuilles.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN