Aston Martin F1 gaat crypto-betalingen accepteren

Vandaag heeft de crypto-industrie weer een grote overwinning behaald, aangezien het grote racing team, Aston Martin F1 team, is begonnen met het accepteren van betalingen in cryptocurrency.

Cryptocurrency krijgt steeds meer steun

Crypto heeft de afgelopen jaren enorme steun gekregen van verschillende economische sectoren. Dit is vooral nadat instellingen en overheden de kracht van blockchain- en cryptotechnologie begonnen te erkennen. Af en toe maakt crypto een debuut in een totaal nieuwe sector. Deze keer is het de Formule 1-markt. De officiële website van het team plaatste een gedetailleerde aankondiging in die trant.

Aston Martin Cognizant Formula One™ Team (AMF1) heeft zojuist de intentie aangekondigd om crypto-betalingen in zijn online winkel te accepteren. Dit betekent dat veel crypto-fans nu de merchandise van het team kunnen kopen door af te rekenen met crypto.

Samenwerking met Crypto.com en Cube

Om dit mogelijk te maken, is Aston Martin een samenwerking aangegaan met Crypto.com en Cube, die nu de officiële zakenpartners zijn in digitale e-commerce. Crypto.com heeft verschillende crypto’s (waaronder Shiba Inu) toegevoegd aan de lijst met ondersteunde betalingsopties, wat veel mogelijkheden biedt aan gebruikers die in cryptocurrencies willen betalen.

Deze positieve vooruitgang komt nadat Crypto.com een officiële sponsor geworden is van Aston Martin’s F1 team. Met Crypto.com als zijn wereldwijde partner heeft Aston Martin gemakkelijke toegang tot de crypto-industrie, wat op zijn beurt zijn naam onder crypto-supporter kan verbeteren. De chief marketing officer van Crypto.com, Steven Kalifowltz, zei het volgende over de samenwerking:

“Onze samenwerking met AMF1 is het perfecte voorbeeld, wat aantoont hoe veelzijdig cryptobetalingen zijn geworden. We zijn verheugd om ons werk met AMF1 voort te zetten en het gebruik van cryptocurrency als betaalmethode in alle situaties verder mogelijk te maken.”