CryptoBenelux video: Wat gaat Bitcoin deze week doen?

De Bitcoin koers is weer aan het corrigeren na het maken van een lokale high. Betekent dit het einde van de beweging omhoog of is het enkel een korte correctie. In deze video laat ik jullie precies zijn waar op te letten om aan de juiste kant van de trade te zitten. Dus kijk snel de video hieronder!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​