TradingView uitleg – 8 TIPS & TRICKS die je MOET weten! (uitleg)

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. In deze video geef ik 8 TradingView tips die voor jou wellicht interessant zijn om bij jouw eigen trades toe te passen! Als je dit soort content kan waarderen, laat dan zeker eventjes een duimpje achter. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een like achter te laten als je dit soort video’s waardeert!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.