Hoe kan je de nieuwe SEPA-functie op KuCoin gebruiken?

Sleutelaspecten

  • KuCoin is de top 1 altcoin-exchange met meer dan 600 crypto-activa en meer dan 1.000 handelsparen. Het bedient meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd.
  • KuCoin biedt de gemakkelijkste fiat-on-ramp-services voor Europese gebruikers door de SEPA-betaling te lanceren om EUR te storten.
  • De voordelen van het storten van EUR via SEPA in een KuCoin fiat-account: eenvoudig te gebruiken, geen kosten, tot 1 miljoen EUR in een enkele storting en veilig.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is een op de Seychellen gebaseerde wereldwijde crypto-exchange. In 2018 verzekerde KuCoin zich van $20 miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix Partners. KuCoin is de top 1 altcoin-exchange, met meer dan 600 activa en meer dan 1.000 handelsparen. Bekend als de “People’s Exchange”, biedt het momenteel Spot trading, Margin trading, P2P-fiat trading, Futures trading, Staking en Lending aan meer dan 10 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s over de hele wereld. Volgens CoinMarketCap en CoinGecko is KuCoin een top 5 crypto-exchange. Forbes Advisor noemde KuCoin als een van de beste crypto-exchanges voor 2021.

KuCoin ondersteunt de storting van EUR via SEPA, één van de gemakkelijkste fiat-on-ramp-services voor Europese gebruikers.

SEPA is een gemeenschappelijk Eurobetalingssysteem dat door de Europese Unie in het leven is geroepen. Nadat KuCoin de SEPA-betaalmethode ondersteunt, kunnen gebruikers uit de 36 lidstaten SEPA gebruiken om EUR te storten in het KuCoin-platform en vervolgens het saldo van uw KuCoin-account gebruiken om crypto-activa zoals USDT via Fast Buy te kopen.

Nog geen account op KuCoin? Meld je dan nu aan en ontvang tot $500 aan welkomstcadeaus! Klik hier om jezelf aan te melden!

Wat zijn de voordelen van SEPA?

  • KuCoin Fiat-account ondersteunt storting EUR via SEPA, wat EU-burgers veel gemak biedt om cryptocurrencies met EUR te kopen.
  • Gebruikers kunnen EUR storten op KuCoin zonder kosten via SEPA.
  • Een hogere bovengrens van een enkele storting met maximaal 1 miljoen EUR.
  • Het storten van EUR via SEPA zonder tussenkomst van derden is eenvoudiger en veiliger.

Tutorial over het storten van EUR via SEPA en het kopen van crypto met saldo

KuCoin Web:

Stap 1. Bezoek de officiële website van KuCoin en log in op uw KuCoin-account. Nog geen account op KuCoin? Klik hier om jezelf aan te melden!

Stap 2. Voltooi de KYC-verificatie. Klik op de avatar om je profielpagina te openen en klik vervolgens op ‘KYC-verificatie’. Volg de instructies om het KYC2-proces te voltooien. (Zorg ervoor dat u de KYC2-verificatie voltooit voordat u de SEPA-betaalmethode gebruikt, omdat dit verplicht is.)

Stap 3. Stort EUR op uw hoofdrekening. Om uw hoofdaccount in te voeren, klikt u op ‘Activa’ >> ‘Hoofdaccount’

Klik vervolgens op ‘Storten’ >> ‘Fiat Currency’ en kies EUR fiat.

Klik op ‘Bankoverschrijving (SEPA)’, voer het bedrag van EUR in en klik vervolgens op ‘Storten’. Er komt een bevestigingsvenster en klik op ‘doorgaan’ om door te gaan. U kunt ervoor kiezen om de ‘betalingsgegevens’ via uw begrensde e-mail te verzenden. Als uw account nog niet is gebonden aan een e-mail, wordt u gevraagd de stap te voltooien om de betalingsgegevens te ontvangen.

Lees uw betalingsgegevens zorgvuldig door om een overschrijving van uw bankrekening te voltooien.

(Let op: u moet de ‘Referentienota’ van KuCoin opnemen in uw SEPA-overschrijvingen om uw transactie te identificeren. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat overschrijvingen zijn verwerkt.)

Zodra het EUR-geld op uw KuCoin-account is gestort, zal KuCoin u hiervan op de hoogte stellen via sms en e-mail.

Stap 4. Gebruikers kunnen fiat-stortingen omzetten in crypto’s op de Fast Buy-pagina. U kunt het saldo in uw KuCoin-account gebruiken om direct crypto-activa zoals USDT te kopen.

Ga op de KuCoin homepage naar ‘Buy Crypto’ en klik op ‘Fast Buy’.

Selecteer de crypto die u wilt kopen en voer het bedrag van EUR in dat u wilt kopen.

Klik op ‘Saldo’ om de crypto-aankoop met uw fiat te voltooien.

U ontvangt een ontvangstbewijs wanneer u een aankoop voltooit. Klik op ‘Accountgegevens’ om het record van uw aankoop onder de hoofdaccount te bekijken.

KuCoin App:

Stap 1. Download en login op je account via de KuCoin App. Nog geen account op KuCoin? Klik hier om jezelf aan te melden!

Stap 2. Voltooi KYC-verificatie. Tik op de avatar om je profielpagina te openen. Tik op ‘KYC-verificatie’ en volg de instructies om het KYC2-proces te voltooien. (Zorg ervoor dat u de KYC2-verificatie voltooit voordat u Fiat Account gebruikt, omdat dit verplicht is.)

Stap 3. Selecteer de EUR die u wilt storten en voltooi de betaling.

Ga naar ‘Activa’ >> ‘Storten’ >> ‘Fiat-valuta’ en selecteer EUR om te storten.

Klik op ‘Bankoverschrijving (SEPA)’, voer het bedrag van EUR in en klik vervolgens op ‘Storten’. Er komt een bevestigingsvenster en klik op ‘doorgaan’ om door te gaan.

U kunt ervoor kiezen om de ‘betalingsgegevens’ via uw gebonden e-mail te verzenden. Als uw account nog niet is gebonden aan een e-mail, wordt u gevraagd de stap te voltooien om de betalingsgegevens te ontvangen.

Lees uw betalingsgegevens zorgvuldig door om een overschrijving van uw bankrekening te voltooien.

(Let op: u moet de ‘Referentienota’ van KuCoin opnemen in uw SEPA-overschrijvingen om uw transactie te identificeren. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat overschrijvingen zijn verwerkt.)

Zodra het EUR-geld op uw KuCoin-account is gestort, zal KuCoin u hiervan op de hoogte stellen via sms en e-mail. U kunt ook de bestelgegevens controleren in de rechterbovenhoek van de ‘Deposit EUR’.

Stap 4. Gebruikers kunnen fiat-stortingen omzetten in crypto>> op de pagina Crypto>>Fast Trade kopen. U kunt het saldo in een KuCoin-account gebruiken om direct crypto-activa zoals USDT te kopen.