Bullmarkt

Bitcoin heeft bodem gevonden, maar bullmarkt begint pas eind 2023, aldus analist

Eind juni presenteerde een beroemde cryptohandelaar en analist, op Twitter bekend als “Trader_J”, zijn visie op de ontwikkeling van de Bitcoin koers voor de komende anderhalf jaar, en een maand later kan worden gezegd dat zijn voorspelling tot nu toe uitgekomen is. Hij tweette het volgende:

Terugkaatsend op de lokale bodem, precies zoals weergegeven in de grafiek van de handelaar, slaagden de Bitcoin koers erin om weg te komen van het bereik van $20.000 en schoten ze geleidelijk omhoog. Ondanks de stijging verwacht de analist echter dat een nieuwe daling de ondersteuningszone van $19.000 opnieuw zal testen.

Op de middellange termijn, na een lange daling, zal Bitcoin naar verwachting stijgen tot $ 40.000, wat een sterk weerstandsniveau is. Als de rebound wordt uitgevoerd, zal een accumulatiefase beginnen, waarbij de prijs zal schommelen in het bereik van $33.000 – $19.000, en wanneer BTC een bullish accumulatiepatroon vormt, kunnen we een nieuwe bull run zien.

Het fascinerende aan de voorspelling van de handelaar is het academische karakter van de analyse. Dit is ongeveer hoe een bearmarkt eruit zou moeten zien: een opleving, een lange en vervelende accumulatie en een scherpe stijging.

Huidige stand van de cryptomarkt

Op dit moment kwam Bitcoin op een gegeven moment in de buurt van de $24.700. De poging van gisteren om door te breken en te consolideren eindigde echter met een koers die terugkeerde naar $23.600. Het is erg moeilijk om te zeggen wat je lokaal kunt verwachten. Zowel de koper als de verkoper zijn sterk. Hoogstwaarschijnlijk wacht de markt op de opening van de S&P 500, die de richting van de laatste weken bepaalt. Het belangrijkste evenement blijft een consolidatie boven de 200 WMA. Het is ook vermeldenswaard dat de wekelijkse en maandelijkse kaars vandaag sluit, dus de markt kan de komende uren stormachtig zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN